Vacature 1e Monteur

1e Monteur in Nijmegen

Kuijpers

1e Monteur

Nijmegen Gelderland Elektrotechniek

Ben jij de vakvolwassen monteur die regionaal aan de slag wil voor onze service projecten afdeling? Dan is dit een passende rol voor jou.

Mijn baan

Voor onze projecten rondom Nijmegen zijn we voor onze service projecten afdeling op zoek naar een vakvolwassen monteur. Als monteur verricht je elektrotechnische montagewerkzaamheden aan gebouwgebonden technische installaties bij onze klanten. Je regelt en organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om prima zelfstandig te werken. Samen met het team zet jij je in om de beste oplossingen te realiseren voor onze regionale klanten. Je pakt ook de vrijheid om meer werk te verkrijgen bij de klant en zet je in als échte ambassadeur voor Kuijpers.

Kuijpers ziet leren en ontwikkelen als essentieel voor het leveren van kwalitatief goede oplossingen voor onze opdrachtgevers, daarom kan het zijn dat je geregeld een leerling- en/of hulpmonteur onder je hoede hebt, die jij al jouw kennis en kunde mag bijbrengen. Natuurlijk houden we ook rekening met jouw wensen om je te ontwikkelen via cursussen, trainingen en opleidingen! Daarnaast ontvang ik ook kwalitatief goed gereedschap, een nette bedrijfsauto en de nodige IT middelen zoals laptop en telefoon.

Daarom pas ik bij Kuijpers!

Om te beginnen beschik ik over een afgeronde technische opleiding op mbo 4-niveau en heb ik ervaring in een soortgelijke functie binnen de installatietechniek. Maar nu de echt belangrijke punten. Ik:

  • Ben trots op mijn rol in de voorbereiding van (hele gave!)) projecten
  • Sta voor vakmanschap en flexibiliteit
  • Ben nooit uitgeleerd en blijf me graag ontwikkelen binnen de mooie wereld van techniek
  • Denk graag mee over oplossingen waar een klant écht iets aan heeft
  • Word gezien als betrokken, positieve collega en onmisbare schakel in het proces
  • Krijg er energie van dat mijn werk bijdraagt aan het realiseren van Kuijpers' droom:
    een betere wereld doorgeven aan de volgende generatie

Noot voor bureaus
Aan het ongevraagd presenteren van CV's kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Neem contact op

Voor vragen of andere zaken betreft deze vacature neem contact op met onze recruiterFunctie:1e monteur
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kuijpers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. 1e Monteur Kuijpers 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures