Vacature Ondernemer

Ondernemer in Nijmegen

Lvsc

  • Over LVSC Lvsc

Type: Nieuws

Datum: 19 May 2024


Wat je gaat doen
De Werkgroep Ondernemerschap ontvangt een concrete opdracht met als doel ondernemerschap binnen LVSC op de kaart te gaan zetten. Zo wil LVSC een vraagbaak zijn en worden voor individuele én groepen zzp'ers en hier concreet vorm aan gaan geven. De werkgroep is voor bepaalde tijd; zolang de opdracht loopt.
De gekozen voorzitter van de werkgroep zal, namens alle ondernemers binnen LVSC, samen met andere vertegenwoordigers van brancheverenigingen, vier keer per jaar deelnemen aan Platform Zelfstandig Ondernemers (PZO). PZO heeft een zetel in de Sociaal-Economische Raad (SER) en kaart belemmeringen aan op het gebied van wet- en regelgeving.
Wat je ervoor terugkrijgt
Meer invloed binnen de vereniging en een enorme uitbreiding van je professionele netwerk. Tevens bieden we je een jaarlijkse vrijwilligersvergoeding aan en ondersteuning bij verdere professionalisering (als ondernemer), te weten:
  • Webinar 'Hoe host ik een onlinebijeenkomst?'' op 20 juni 2024
  • Workshop 'Hoe maak je een vlog?'' op 6 november 2024
  • Het boek 'Dé Kick Ass code voor succesvol ondernemen' van Veronique Prins

Heb je interesse om deel te nemen aan de Werkgroep Ondernemerschap? Stuur dan voor 7 juni 2024 een e-mail naar met een korte motivatie. Hierna volgt een uitnodiging voor een online kennismakingsgesprek in week 24, met portefeuillehouder en een medewerker van het bureau. Mocht je meer informatie willen over de vacature, neem dan contact op met Bureau LVSC via .


Functie:ondernemer
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met LVSC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Ondernemer LVSC 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures