Vacature Monteur Assemblage

Monteur Assemblage in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Jij gaat als Monteur Assemblage werken in Nijmegen bij Royal SMIT Transformers. Een bedrijf dat al meer dan 100 jaar een begrip is in de regio en inmiddels een wereldspeler op het gebied van transformatoren. In Nijmegen ga jij, samen met 750 collega's, werken aan de grootvermogenstransformatoren. Bij Royal SMIT wordt jij een echte 'Smitter' en onderdeel van een echt Nijmeegs familiebedrijf. Dit merk je terug op de vloer aan de gemoedelijk sfeer en de bereidheid om jou zekerheid en een goed salaris te bieden. Goed werken wordt hier nog echt beloond!

Aanbod

 • Als Monteur Assemblage krijg jij een goed salaris tussen de €2700 en €4350 excl. ploegentoeslag;
 • Jij krijgt een reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijke pensionregeling;
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
 • Snel de mogelijkheid om een vast contract te ontvangen;
 • Als Smitter krijg jij diverse cursussen en opleidingen aangeboden, zoals een VCA of elektrotechnische opleiding.

Word jij onze nieuwe Smitter? Reageer direct op deze vacature! Binnen één werkdag nemen wij contact met jou op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pjotr via 06 106 34 606 of mail naar pborgers@werkwijzer.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Op zoek naar andere technische vacatures? Kijk dan naar onze openstaande vacatures in de regio of laat een bericht achter bij Pjotr Borgers.

Functieomschrijving

Wil jij een goed betaalde uitdagende baan, waar jij gaat sleutelen aan grote constructies met een leuk team? Bekijk dan hier de functie van Monteur Assemblage!

Als Monteur Assemblage wordt jij onderdeel van het voormontage team. Alle transformatoren worden op maat gemaakt voor de klant en bij de voormontage zetten ze de behuizing van de transformator in elkaar. Omdat elke behuizing anders is, is geen enkele klus hetzelfde! Werkzaamheden die jij gaat uitvoeren zijn: het monteren van componenten aan de tank a.d.h.v. een technische tekeningen, koelinstallaties bevestigen en leidingwerk aanleggen binnen de behuizing.

Vind jij het leuk om te sleutelen? Reageer dan direct op deze vacature, want dan is dit de baan voor jou! 

Functie-eisen
 • Jij hebt een MBO werk- en denkniveau, waarbij een afgeronde technische opleiding een pre is;
 • Jij beschikt over ervaring als Monteur Assemblage;
 • Jij kan technische tekeningen lezen;
 • Gereedschap is jou niet vreemd;
 • Jij bent bereid om in de 2-ploegen te werken.

Heb jij andere ervaring, bijvoorbeeld als automonteur of installatiemonteur? Dan ontvangen wij ook graag jouw sollicitatie! Functie:Assembleurs van mechanische werktuigen
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Royal Smit via pborgers@werkwijzer.nl of 024-3226600. Of bezoek hun website https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Monteur-Assemblage/914116195.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Monteur Assemblage Royal Smit 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures