Vacature Medior/Senior RE-Integratiecoach

Medior/Senior RE-Integratiecoach in Nijmegen

Mogen we je beter en sneller helpen?

Kies je profiel en wij passen onze website daar speciaal op aan:

 • Werknemer
 • Werkgever
 • Werken bij Acture

Mogen we je beter en sneller helpen?

Kies je profiel en wij passen onze website daar speciaal op aan:

 • Werknemer
 • Werkgever
 • Werken bij Acture

Medior/Senior Re-integratiecoach | 32 - 40 uur | Nijmegen en Groningen

Acture activeert. Activeer jij met ons mee?

 • Casemanagement
Nijmegen

In het kort

Salarisindicatie

Bruto startsalaris €2.800 - €4.750 op fulltimebasis, afhankelijk van ervaring

Dienstverband

Jaarcontract, uitzicht op vast dienstverband

Als medior/senior re-integratiecoach begeleid jij (ex)werknemers naar (duurzaam) werk . Jij bent de schakel in het proces naar werkhervatting. Jij richt je hierbijop (ex)werknemers tijdens de re-integratie van spoor 1, 2 én WW. Jouw belangrijkste taak is om de(ex)werknemers intrinsiek te motiveren en te begeleiden naar (duurzaam) werk en daarmee de kortste route naar herstel ofschadelastbeheersing te realiseren.

Neem jij verantwoordelijkheid, denk je mee en zet jij nét dat stapje extra? Wil jij jezelf ontwikkelen bij de grootste uitvoerder sociale zekerheid, in een collegiale werkomgeving waar je jouw eigen koers kunt bepalen? Kies dan voor jouw carrière bij Acture!

Wij zijn Acture

Voorloper in sociale zekerheid.

Acture is dé private uitvoerder sociale zekerheid. Wij geloven dat het hebben van werk de beste vorm van sociale zekerheid is. Het activeren van mensen staat daarom centraal in onze organisatie en dienstverlening. We activeren werknemers om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. We activeren de branche met oplossingen om verder te komen. We activeren collega's om zich voortdurend verder te ontwikkelen en op zoek te gaan naar nieuwe initiatieven, producten en innovaties.

ArdoSZ is een innovatieve en groeiende arbodienst en een label binnen Acture. Wij zijn de partner voor organisaties die daadkrachtige ondersteuning nodig hebben bij uitvoering van preventie en verzuimbegeleiding. Als volledig gecertificeerde arbodienst hebben we alles in huis om ziekte en arbeidsongeschiktheid op te lossen én te voorkomen.

Wat jij gaat doen

Als medior/senior re-integratiecoach.

In de rol van medior/senior re-integratiecoach begeleid je zieke (ex-)werknemers naar werkhervatting. Jij richt je hierbij op (ex)werknemers tijdens de re-integratie van spoor 1, 2 én WW. Jouw belangrijkste taak is om de (ex)werknemers intrinsiek te motiveren tot werkhervatting en daarmee de kortste route naar herstel of schadelastbeheersing te realiseren. Gedurende het traject houd jij de casemanagers en klanten op de hoogte over de voortgang. Door middel van (online) gesprekken en inzet van assessments maak jij een persoons- en zoekprofiel en stel je samen met de (ex)werknemer een Plan van aanpak op om (weer) aan het werk te gaan.

Je enthousiasmeert, motiveert, activeert en coacht de deelnemer op nog te ontwikkelen arbeidsmarktvaardigheden om het traject succesvol te volbrengen. Je maakt hierbij gebruik van ons cliëntvolgsysteem in Rapasso, online tooling, inzet van specialisme en netwerk. Tevens ben je als senior casemanager verzuim hét aanspreekpunt voor collega's op inhoud. Je deelt kennis en draagt op constructieve wijze bij aan de ontwikkeling van jouw collega's. Dit doe je door middel van het organiseren van o.a. workshops, intervisies, dossierchecks en buddymomenten.

Wat jij krijgt

Voor wat hoort wat.

 • Een uitstekend salaris. Wij bieden jou een startsalaris tussen de €2.800 (medior) bruto per maand met een maximum van €4.750 (senior re-integratiecoach). Bovendien zijn er bij Acture diverse doorgroeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal.
 • Goede prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij. Acture beloont goede financiële bedrijfsresultaten met een jaarlijkse bonus. Deze bedraagt maximaal 8% van het basis bruto jaarsalaris en wordt afhankelijk van de resultaten op groepsniveau, geheel of gedeeltelijk uitgekeerd aan het eind van het jaar.
 • Omdat wij tijd voor jezelf net zo belangrijk vinden.
 • Vakopleidingen, trainingen en coaching. Ons continu leren en verbeteren programma biedt training on-the-job en een breed aanbod van opleidingen waar collega's via onze online trainingsbibliotheek - de Acture Academy - onbeperkt toegang tot hebben. Als jij bij ons aan de slag gaat als re-integratiecoach bieden we jou de hbo geaccrediteerde opleiding 'Regie op verzuim en ziektewet' aan in combinatie met individuele coaching.
 • Een goede pensioenregeling. Geregeld via MijnDoenpensioen van a.s.r.. Zo zit je er niet alleen nu, maar ook later nog warmpjes bij!
 • Een collectieve zorgverzekering. Bij Zilveren Kruis krijg jij een collectiviteitskorting van 5% op de premie van de aanvullende verzekering. Bovendien kom je in aanmerking voor extra vergoedingen.
 • Je start als re-integratiecoach en wordt - als jij dat wilt - klaargestoomd voor bijvoorbeeld de rol van leidinggevende, verzuimconsultant of arbeidsdeskundige. Uiteraard begeleiden we je hier goed bij.
 • Dagelijks een uitgebreide verzorgde lunch. In ons spiksplinternieuwe kantoor wordt er elke dag een gezonde lunch geserveerd, mét salades, smoothies en fruit. Bovendien kun je bij Acture na werktijd samen met je collega's een sportieve bootcamp les volgen onder begeleiding van een professional.

Wat wij vragen

Naast die persoonlijke match.

 • HBO werk- en denk niveau.
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring gericht op (job)coaching, HR, verzuim of re-integratie.
 • Je woont in de omgeving Nijmegen of Groningen.
 • Beschikt over of bereidheid om 'Regie op ziektewet' en 'Regie op verzuim' te volgen.
 • Jij neemt verantwoordelijkheid, draagt ideeën aan, denkt mee én kijkt vooruit. Jij zet nét dat stapje extra en weet mensen in beweging te brengen.
 • Je werkt accuraat en kan goed plannen en organiseren. Je maakt contact en kunt mensen activeren naar de best gewenste resultaten. Met overtuiging en een helder doel voor ogen.
 • Je bent sociaal, empatisch en nieuwsgierig. Je stelt vragen, werkt graag samen en bent oprecht geïnteresseerd en betrokken.
 • Lef, eigenzinnig, hardwerkend, persoonlijk, inventief, uitdagend. Herken jij jezelf in minstens twee van onze kernwaarden, dan zijn we gegarandeerd een match.

Snel weten waar je aan toe bent.

Ben jij enthousiast over werken bij Acture als medior/senior re-integratiecoach? Onze collega Fréderique neemt binnen 2 werkdagen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Wij houden van een snelle sollicitatieprocedure en streven ernaar om de procedure binnen 5 werkdagen volledig te doorlopen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Fréderique.

Kom ook werken bij Acture!

Heb je interesse in deze mooie vacature? Solliciteer dan vandaag nog!
Fréderique neemt binnen 2 werkdagen contact met je op.

Afbeelding voor Kom ook werken bij Acture!
6503 GC Nijmegen


Functie:re-integratiecoach
Startdatum:10-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Acture via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Medior/Senior RE-Integratiecoach Acture 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures