Vacature Mechanisch monteur

Mechanisch monteur in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Jij gaat als Monteur Mechanisch aan de slag bij Royal Smit Transformatoren: dé marktleider op het gebied van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van vermogenstransformatoren en secundaire installaties. Wat meer dan 100 jaar geleden begon als een transformatorenfabriek in het hart van Nijmegen is uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met klanten in 134 landen die met ruim 650 medewerkers worden voorzien van state-of-the-art transformatoren. "We bestaan al meer dan 100 jaar en dat is niet zonder reden. Wij zijn wereldspeler op de markt van grootvermogens transformatoren".

Aanbod

 • Als monteur mechanisch ontvang jij een bruto maandsalaris tussen de €3.450 en €4.350 (inclusief ploegentoeslag);
 • De mogelijkheid om direct op contract te komen bij jouw nieuwe werkgever!
 • Maar liefst 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar;
 • Reiskostenvergoeding, waarbij alle kilometers worden vergoed;
 • Werkkleding en benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen;
 • Een winstafhankelijke collectieve bonus.

Sterre Kemner 024 322 6600

Functieomschrijving

Wil jij werken in de 2 ploegendienst en een hoog salaris ontvangen? Lees snel verder voor de functie van monteur mechanisch!

Als monteur mechanisch ben jij verantwoordelijk voor het bekabelen voor de transformator. Deze bekabeling wordt uitgevoerd door middel van de specificaties en tekeningen van de klant. Daarnaast monteer jij de kabelgoten, waarbij deze soms nog ingekort of afgezaagd moeten worden. Jij zorgt voor de juiste afmetingen van de buizen voor de bekabeling en sluit componenten aan, zoals de panelenkast.

Jij gaat aan de slag op de afdeling secundair. Daar werk jij in de 2 ploegendienst en dat ziet er als volgt uit: In de eerste week start je in de vroege dienst en begint jouw werkdag om 6:00 uur, daarbij eindigt jouw werkdag om 15:15 uur. Op vrijdag is jouw werkdag zelfs al om 12:45 uur en begin jij op tijd aan jouw weekend! De tweede week start je in de middagdienst en begint jouw werkdag om 15:15 uur en mag jij om 00:30 uur naar huis. Op vrijdag begin jij al om 12:30 uur en mag jij om 19:00 uur genieten van het weekend.

Functie-eisen
 • Als monteur mechanisch kun jij tekeningen lezen en heb jij oog voor kwaliteit;
 • Jij hebt een afgeronde opleiding van bijvoorbeeld MBO elektrotechniek niveau 2;
 • Jij bent mechanisch vaardig en wilt mee naar het buitenland voor het bekabelen van een transformator.


Functie:Installateurs en reparateurs van elektriciteitsleidingen
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Royal Smit via pborgers@werkwijzer.nl of 024-3226600. Of bezoek hun website https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Mechanisch-monteur/216115281.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Mechanisch monteur Royal Smit 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures