Vacature Manager Projecten

Manager Projecten in Nijmegen

werken bij de variabele: 0800-7107

Logo De Variabele

Manager Projecten

De Variabele


Wij zijn De Variabele. Die naam zegt in één woord hoe we zijn. Klanten maken regelmatig nieuwe veranderingen door. Markten zijn beweeglijk en snel. Het is telkens weer verschillend waarvoor, in welke rol, waar en op welk moment een klant ons wil inzetten. We hebben plezier in ons werk. Hoe kan het ook anders. Wanneer je met een mooie club vakmensen wordt uitgedaagd om steeds beter in je nieuwe rol te groeien. Om de bebouwde omgeving mooier, leefbaarder en duurzamer te maken.

Wij zijn op zoek naar een:

MANAGER PROJECTEN

DIT GA JE DOEN

Als manager ondersteun je in onze organisatie het primaire proces. Je bent een ambassadeur ván en vóór De Variabele. Je draagt de kernwaarden uit en zorgt dat mensen vanuit deze kernwaarden en vanuit ons DNA met elkaar samenwerken.

Als manager Projecten ben je verantwoordelijk voor de organisatie van 'Projecten' en voor de aansturing van werkprocessen en medewerkers binnen dit onderdeel.

Concreet betekent dit dat je je (onder andere) bezig houdt met:

 • het, met je collega MT-leden, opstellen van de begroting en het beleidsplan en het erop sturen dat de gestelde doelen worden behaald;
 • het identificeren en evalueren van mogelijke kansen en risico's die het succes van het bedrijf en het project kunnen beïnvloeden en het ontwikkelen van strategieën om deze risico's te verminderen of te beheersen;
 • het aansturen van projectleiders, -ondersteuners en partners (op de factoren tijd, geld, kwaliteit en veiligheid). Hierbij stimuleer en begeleid je de ontwikkeling van medewerkers;
 • het signaleren van kansen om aan veranderende klantwensen tegemoet te komen, met behoud van commerciële belangen en vanuit een duurzame lange-termijn-relatie met de klant
 • deelname aan stuur- en werkgroepen bij ketensamenwerking.

DIT NEEM JE MEE

Je bent een goede organisator en leiding geven gaat je makkelijk af. Daarnaast:

 • denk en werk je op HBO-niveau;
 • heb je ervaring in een vergelijkbare zelfstandige functie;
 • kun je prima overweg met cijfers, ben je analytisch en werk je nauwgezet;
 • communiceer je duidelijk en heb je het vermogen om op alle niveaus mensen te motiveren en overtuigen.

DIT KRIJG JE VAN ONS

We bieden een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een uitstekend salaris krijg je van ons:

 • uitzicht op een vast dienstverband;
 • een goede pensioenregeling, waarvan De Variabele 75% betaald;
 • 30 vrije dagen bij een fulltime dienstverband;
 • een laptop, telefoon en andere voorzieningen die nodig zijn om je werk goed uit te kunnen voeren;
 • leaseauto;
 • een pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder het leasefietsplan, korting op sportschool abonnement, korting bij vaste leveranciers en collectieve verzekeringen.
 • een fijne werkplek met een open cultuur waar werkplezier centraal staat;
 • goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat bieden we

Binnen De Variabele draait het om 5 kernwaarden: betrokken, loyaal, verbinden, vindingrijk en plezier.

Onze organisatie telt inmiddels ruim 250 medewerkers, verdeeld over 5 vestigingen. Met een platte structuur en korte lijnen gaan we nog steeds als in een familiebedrijf met elkaar om: betrokken en loyaal. We laten elkaar niet vallen als het even tegenzit, juist dan zijn we er ook! We brengen mensen bij elkaar, onderzoeken en wisselen ideeën uit en knopen oplossingen aan elkaar. Anders gezegd, we verbinden en zijn vindingrijk. Dit alles resulteert in plezier. Plezier met collega's, zowel tijdens als buiten het werk. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse bouwvakbijeenkomst, jaarafsluiting en de diverse (sport-) activiteiten die we organiseren.

In ons Ontwikkelcentrum krijg je de ruimte en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Ervaren collega's zorgen voor de (interne) coaching.

Vanzelfsprekend bieden we je bij De Variabele een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een prima salaris en pensioenvoorziening kennen we een pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden, een leasefietsplan, een sportabonnement en voordeel bij onze vaste partners.

Wat vragen we

We werken alleen met de beste mensen. Professionals die innovaties, inspiratie en daadkracht leveren waardoor mensen plezieriger wonen en werken. Geen dag is hetzelfde, dit vraagt om een flexibele houding, zonder het einddoel uit het oog te verliezen.

Binnen De Variabele werken we op basis van samenwerking en gelijkwaardigheid. Dit vraagt van onze mensen een transparante houding, eigen verantwoordelijkheid en het vermogen om anderen aan te spreken, maar ook om aangesproken te worden.

Interesse

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan direct via onze website of neem voor meer informatie over de vacature contact op met ). We komen graag met je in contact!

Sollicitatieprocedure

Binnen vijf werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op met Personeelszaken (: ).Functie:projectmanager
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Manager Projecten De Variabele 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures