Vacature Verkoper Dedicated

Verkoper Dedicated in Nijmegen

Parttime verkoper Dedicated

Als parttime verkoper verkoopmedewerker(ster) ben je het visitekaartje van Dedicated. Je adviseert onze klanten op het gebied van mode en weet de wensen van de klant op de juiste manier te vertalen naar een passend stylingadvies.

Je werkt met de nieuwste kledingcollecties en brengt je enthousiasme over op de klanten. Je vindt het een uitdaging om alle klanten tevreden de winkel te laten verlaten.

Hoe je dat gaat doen

  • Die goede werksfeer is er, omdat jij een voorbeeldrol aanneemt.
  • Jouw collega's help je om steeds beter te worden in hun werk zodat ze zichzelf te blijven ontwikkelen
  • Je hebt de sleutels van onze winkel, en daarmee een grote verantwoordelijkheid: jij opent en sluit de winkel.
  • Jij bent de ogen en oren van de (assistent) storemanager en handelt hier ook naar.

Het team

Het team waar je onderdeel van uitmaakt bestaat uit +/- 15 medewerkers van 2 filialen. Iedereen werkt mee om de klanten te verwonderen met een persoonlijke en toegewijde service om daarmee het winkelresultaat zo goed mogelijk te laten zijn.

Ja, ik wil deze baan!

Voldoe jij aan ons functieprofiel en lijkt het je een uitdaging om bij Dedicated te werken? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Laat ons weten waarom jij voor Dedicated wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Stuur je CV met pasfoto en motivatiebrief naar .Functie:verkoper dedicated
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Verkoper Dedicated Dedicated 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures