Vacature Loodgieter

Loodgieter in Nijmegen

Logo Jansen & Van Ralen

Loodgieter

Loodgieter bij Jansen & Van Ralen

Wij zijn op zoek naar een allround loodgieter! Je werkt zelfstandig of in teamverband aan mooie en uitdagende projecten. Als loodgieter hou jij je bezig met nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerk in jouw regio. Dit is voornamelijk bij particulieren thuis, in opdracht van woningstichtingen en voor vastgoedbeheerders. Jouw werkzaamheden lopen erg uiteen. Denk aan het renoveren van leidingwerk voor badkamers, keukens en toiletten tot het vervangen en plaatsen van Cv-ketels, radiatoren en warmtepompen. Als loodgieter bij Jansen & Van Ralen kun je ook ingezet worden voor diverse dakwerkzaamheden.

Icoon Jansen & van Ralen

Jansen & Van Ralen

- Veel afwisselende werkzaamheden, mutatie, verbouw, onderhoud, nieuwbouw (niet seriematig) - Een gezellige werksfeer met leuke collega's van jong tot oud in een echt familiebedrijf - Salaris conform cao bouw en infra/metaal en techniek (loodgieters) - Mogelijkheid tot auto van de zaak


Of neem contact op via: of mail naar

Contact:

  • Koopmansweg 4, 6515 AL Nijmegen


Functie:loodgieter
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jansen en Van Ralen Beheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Loodgieter Jansen en Van Ralen Beheer 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures