Vacature Locatieleider 24

Locatieleider 24 in Nijmegen

Ervaren locatieleider 24-013

  • Nijmegen en omgeving
  • Reageer datum: 24-05-2024
  • Dienstverband: 0,8

Enthousiaste locatieleider gezocht voor het voortgezet speciaal onderwijs (vso) in regio Nijmegen.

Ben jij een inspirerende en ervaren (locatie)leider met een passie voor het onderwijs? Werkenrode School zoekt per direct een locatieleider voor onze hoofdlocatie in Groesbeek. In deze rol geef je leiding aan een team van leraren en onderwijsondersteuners, waarbij je samenwerkt met collega's van het managementteam in regio Nijmegen (Werkenrode School en Talita Koemi).

Wat doe je als locatieleider?
Als locatieleider ben je integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs, de formatie, begroting en huisvesting. Jouw aandacht zal uitgaan naar leerroute 1-2-3. Je rapporteert aan de en werkt nauw samen met je collega-locatieleider en het team leerlingenzorg. Samen met je collega-locatieleider verdeel je de portefeuilles binnen de school.

Wat zoeken wij in een locatieleider?
Een gedreven (locatie)leider met affiniteit voor onze doelgroep, die beschikt over uitstekende communicatieve en leiderschapsvaardigheden. Je hebt een relevante opleiding en ervaring in een leidinggevende functie binnen het onderwijs, bij voorkeur in het speciaal onderwijs. Met lef, relativeringsvermogen en humor kom je het verst.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een dienstverband voor 0,8 fte (32 uur), met de intentie tot verlenging. Onze kernwaarden zijn: eigenaarschap, verbinding, veiligheid en kwaliteit. Deze functie is bij ons ingeschaald in salarisschaal A12 cao primair onderwijs.


Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met via e-mail: .

Heb je interesse om bij ons te komen werken?

Over Punt Speciaal

Punt Speciaal onderwijsgroep omvat zes scholen voor speciaal onderwijs: Talita Koemi (Nijmegen), De Kom (Druten), De Cambier (Tiel), Mikado (Gennep), Werkenrode School (Groesbeek) en St. Maartenschool (Ubbergen).

Functie:locatieleider 24
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Onderwijsgroep Punt Speciaal via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Locatieleider 24 Onderwijsgroep Punt Speciaal 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures