Vacature KNO Arts

KNO Arts in Nijmegen

KNO Arts

Maasziekenhuis Beugen 28 - 32 uur

Wat ga je doen

Als KNO arts participeer je in de vakgroep KNO. Het is een gedreven en dynamische vakgroep van 4 KNO artsen. Door het vertrek van een collega is er ruimte voor 0,6-0,7 FTE.

De vakgroep KNO staat in het ziekenhuis en regionaal bekend als zeer toegankelijk, laagdrempelig in de zorgverlening en patiëntgericht. Een kortgeleden gehouden patiëntenenquête leverde een gemiddelde beoordeling van 8,8 op. Plezier in het werk met veel onderling overleg staat voorop. Speerpunten in de zorg zijn de otologie, rhinologie, allergie en stem- en slikproblematiek. Daarnaast wordt de KNO-heelkunde breed uitgevoerd. De weekenddiensten worden samen met de 6 collega KNO-artsen van het CWZ te Nijmegen verzorgd.

Wij werken nauw samen met verschillende vakgroepen binnen het ziekenhuis zoals longziekten, neurologie en kindergeneeskunde. Daarnaast participeren we in regionale otologie en laryngologie besprekingen. Tot slot participeert de vakgroep in het Academisch Medisch Netwerk KNO Radboud.

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Wat vragen we van jou?

  • Opleiding tot KNO-arts;
  • Je bent een zelfstandig werkende KNO-arts, die het vak in de volle breedte uitoefent, met bij voorkeur ervaring of interesse in de rhinologie en aangezichtschirurgie;
  • Je bent een teamspeler, vriendelijk, collegiaal, flexibel en gericht op kwaliteit;
  • Bereid om een bijdrage in de opleiding van co-assistenten te leveren en op termijn een actieve rol te spelen in de ziekenhuisorganisatie en het Academisch Medisch Netwerk;
  • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. De kosten die je maakt voor deze aanvraag mogen bij ons gedeclareerd worden.

Wat bieden we jou?

  • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar. De intentie bestaat om bij wederzijdse tevredenheid en ongewijzigde omstandigheden de aanstelling voort te zetten voor onbepaalde tijd;
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform AMS (Medisch specialisten).

Het betreft hier een functie voor gemiddeld 0,6-0,7 FTE.

Wil je meer weten over deze vacature of vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact op met één van de KNO artsen: Michel van Hooren via , Saskia Kok via of Sarah Havenith via . Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met , per mail via of via telefoonnummer .


Uiterlijke datum reactie

27/05/2024Functie:kno-arts
Startdatum:11-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pantein via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. KNO Arts Pantein 11-04-2024

Bekijk ook andere vacatures