Vacature Klantenservice

Klantenservice in Nijmegen

Op 21 mei 2024 zijn we overgegaan naar een nieuw landelijk inlogsysteem. Hierdoor kun je problemen ervaren. Neem contact op met onze Digitale Hulplijn of met onze klantenservice .

Gelderland Zuid

Groepsbezoeken

Groepsbezoek

Volg je een taalcursus bij bijvoorbeeld het ROC, STEP, Radboud in'to Languages of Nederlands de Baas? Dan ben je samen met de andere cursisten welkom voor een groepsbezoek in de bibliotheek. Je hoort wat de bibliotheek voor jou kan betekenen op het gebied van taal. Ook krijg je een gratis abonnement van de bibliotheek dat geldig is zolang je de taalcursus volgt. Je kunt een groepsbezoek aanvragen bij je taaldocent.

Interesse?

Bel of mail voor meer informatie naar de contactpersoon bij jou in de buurt.

Prijs
Gratis

 • Groepsbezoek met rondleiding

  Tijdens een rondleiding door de bibliotheek hoor je hoe de bieb jou kan helpen met taal. Je krijgt uitleg over het gebruik van de bibliotheekpas. De bibliotheek heeft ook een Taalpunt met boeken in eenvoudige taal. Je hoort hoe je deze boeken kunt lenen en weer inleveren. Je kunt direct een boek lenen.

 • Groepsbezoek met boekentips

  Een bibliotheekmedewerker geeft vijf boekentips. Het gaat om boeken in eenvoudige taal. De medewerker leest uit elk boek een stukje voor. Je leert hoe je deze boeken kunt lenen en weer inleveren.

 • Groepsbezoek met boekbespreking

  Je leest van tevoren samen met je lesgroep en docent een boek uit het Taalpunt van de bibliotheek. Tijdens het groepsbezoek in de bibliotheek bespreek je het boek samen met een bibliotheekmedewerker. Je leest ook een stukje uit het boek. Je krijgt uitleg over leesgroepen in de bieb en hoe je hieraan mee kunt doen. Ook hoor je meer over het Taalpunt in de bibliotheek en hoe je zelf boeken kunt lenen.

Bij het groepsbezoek krijg je een gratis Taalabonnement van de bibliotheek. Dit abonnement is geldig zolang je de taalcursus volgt. Je kunt een groepsbezoek aanvragen bij je taaldocent. Het aanbod kan per gemeente verschillen.

Nijmegen Bel Bart van Helvoort op of mail naar Elst Bel Gabriëlle Kissels op of mail naar Beuningen Bel Gemma Cornelissen op of mail naar Groesbeek Bel Pauline Dircks op of mail naar Bemmel Bel Nick Vermeer op of mail naar Huissen Bel Nick Vermeer op of mail naar Malden Bel Pim van Dijk op of mail naar Zwanenveld Bel op of mail naar

KlantenserviceFunctie:klantenservice
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Klantenservice Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures