Vacature Hoofd Administratie - projectenorganisatie

Hoofd Administratie - projectenorganisatie in Nijmegen

De Organisatie:

Namens een bouwbedrijf in Nijmegen ben ik momenteel op zoek naar een ervaren hoofd financiële administratie. Je komt te werken voor een groeiende organisatie waar in totaal zo'n 200 personen werken. De sfeer binnen het team is erg prettig. Iedereen kent elkaar goed, er wordt nauw samengewerkt en iedereen is trots op de kwaliteit van de projecten die opgeleverd worden. Mede door de combinatie van deze factoren groeit de organisatie hard door. Inmiddels rekenen veel organisaties in Oost-Nederland op de expertise van deze organisatie als het gaat om bouw en vastgoedonderhoud.

De Functie:

In deze functie word je verantwoordelijk voor het financieel-administratieve team van deze organisatie. Dit team bestaat momenteel uit zeven andere collega's. Samen nemen zij alle werkzaamheden omtrent debiteuren, crediteuren, BTW aangiftes, projectadministratie en de algemene financieel-administratieve werkzaamheden voor hun rekening. Jij stuurt dit team aan, coacht je collega's waar nodig en bent eindverantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Naast jou staat nog een controller en je rapporteert aan de CFO.

Vanuit jouw positie ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega's. Indien nodig werk jij zelf nog hands-on mee, maar dat zal niet de focus van jouw werkzaamheden zijn. Jij hebt voornamelijk een aansturende positie en bent verantwoordelijk voor het continu verder ontwikkelen van de afdeling. Je optimaliseert processen, zorgt voor verdere automatisering en draagt bij aan het opstellen van budgetten/prognoses.

Gevraagd Profiel:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring met het aansturen van een financieel-administratieve afdeling;
 • Ervaring in de bouw of technische sector is een pre;
 • Je hebt minimaal zes jaar ervaring in het financiële werkveld;
 • Je bent een goede strategische gesprekspartner en durft met een kritische blik naar processen te kijken.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een goed salaris dat afhankelijk is van je ervaring en opleiding (€ 4.500 – € 5.500 bij start);
 • Dit krijg je elke 4 weken, dus 13 keer per jaar uitbetaald;
 • Een goede pensioenregeling waarvan de werkgever het grootste deel betaalt;
 • 29 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Een laptop en telefoon;
 • Reiskostenvergoeding, een fietsplan, sportvergoeding en de mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve verzekeringen;
 • Riante opleidingsmogelijkheden;
 • Een uitdagende functie in een hecht team, waarin je veel vrijheid krijgt.

Klinkt dit als een interessante functie voor jou en wil je graag solliciteren, of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Bob van der Zwan via 0639530641 of bob@careervalue.nl!Functie:Hoofd administratie
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 5500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CareerValue via bob@careervalue.nl of 31888833078. Of bezoek hun website https://www.careervalue.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Hoofd Administratie – projectenorganisatie CareerValue 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures