Vacature Fulltime Bedieningsmedewerker

Fulltime Bedieningsmedewerker in Nijmegen

Bistro

Tafeltje reserveren of of spontaan binnen lopen bij ?


We willen graag laten zien wat de pracht is van ieder seizoen hier in Nederland. Maar ook hoe we gebruikmaken van fermentaties en schimmels zoals koji, producten houdbaar kunnen maken voor tijden dat de natuur in rust is.

We geloven in geleidelijke transitie, waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen. Niet radicaal maar stap voor stap. Dit is enorm uitdagend en vergt veel geduld.

Daarom werken wij onder andere samen met


Menu

Uitdagende, comfortabele en duurzame Nederlandse keuken.
- en plantmenu 4/6 gangen op dinsdag t/m zaterdag
A la carte op dinsdag t/m donderdag

menu

3 gangen 51 (di-wo-do) met wijn 78 met sap 73 ½

4 gangen 61 (di-wo-do) met wijn 97 met sap 91

6 gangen 81 met wijn 135 met sap 126

dranken

In onze zelfgebouwde wijnkamer (!)) staan ongeveer vierhonderdvijftig verschillende Europese wijnen.
Wij hebben een zwak voor kleine producenten die op een natuurlijke, biodynamische of biologische wijze werken en zuivere wijnen maken. Daarnaast hebben wij ook nog een paar hele mooie klassiekers in huis.

Naast zuivere wijnen kan je bij ons ook gaan voor een volledig non-alcoholisch drankarrangement. Wij maken zelf 'sappen' door verschillende soorten (lacto-) fermentaties toe te passen in combinatie met groente, fruit en/of thee. Superlekker en in combinatie met sommige gerechten minstens net zo lekker als de wijn.

1953

Eind jaren 50 zijn opa & oma Van der Donk begonnen met hun koffiehuis in 't keetje aan de overkant. Vanaf 1963 zijn ze verhuisd naar de huidige locatie. De ouders van Elroy hebben het koffiehuis in 1980 overgenomen. De naam werd in ere gehouden en ze werkten er hard en met veel plezier.

Werken bij

Wij zijn altijd benieuwd naar het verhaal van nieuwe medewerkers die graag bij willen werken in de keuken, de bediening en vergeet niet de afwas.
Vind je tof wat wij doen, denk je in ons team te passen en benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden?
Stuur je brief met CV naar:
is op zoek naar een fulltime bedieningsmedewerker en en afwasser in de spoelkeuken.

Vacature

FULLTIME BEDIENINGSMEDEWERKER

We zoeken een collega met passie en ervaring

om onze gasten een geweldige avond te bezorgen.

Bij draait het om het meegeven van een beleving aan gasten met pure smaken uit onze keuken en in het glas. Wij serveren een menu dat past binnen onze visie op duurzame gastronomie zoals het beperken van voedselverspilling, energie-efficiënte kookprocessen, duurzaam personeelsbeleid en ontwikkelen alcoholarme en -vrije alternatieven die aansluiten op onze gerechten. Wij houden van wijn en we hebben een zwak voor kleine producenten die op een natuurlijke wijze werken en zuivere wijnen maken. Wij houden van gezelligheid en willen geen stijf gedoe.

Werken bij betekent gezelligheid onderling en in uitstraling naar onze gasten. Kwaliteit in wijn, eten én beleving staan bij ons voorop. Als bedieningsmedewerker bij krijg je de ruimte om te ontwikkelen en te groeien.

Wat levert het jou op?

  • Je hebt een 4-daagse werkweek.
  • Een leuke uitdagende baan in de bediening, die meer biedt dan alleen schenken en serveren.
  • Ruimte en begeleiding om te groeien op het gebied van leidinggeven en binnen het vak als ober.
  • Gepassioneerde leidinggevenden die gastheer en -vrouw in hart en nieren zijn en jou graag nieuwe dingen willen leren.
  • De kans om je product- en wijnkennis te vergroten.
  • Collega's die vol enthousiasme werken en net als jij blij worden van blije gasten.

Dus; heb jij ervaring in de restaurantwereld, heb jij interesse in wijnen en word je enthousiast van dit verhaal?

Heb je vragen of ben je gewoon super nieuwsgierig? Loop gerust even binnen!

Stuur je CV naar Anita: We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

is op zoek naar een afwasser. We zoeken iemand die houdt van

hard werken in een uitdagende omgeving, met jonge en enthousiaste

collega's. Werken bij betekend gezelligheid onderling en in de

uitstraling naar onze gasten. Kwaliteit in eten, drinken en beleving staan

bij ons voorop. En iedereen draagt daar een steentje aan bij. Als

afwasser krijg je bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en ook een

kijkje te nemen in de professionele keuken.

Wat levert het jou op?

• Aantal werkdagen is bespreekbaar.

• Een leuke uitdagende baan in de (spoel)keuken, die meer biedt

dan alleen afwassen.

• Ruimte en begeleiding om te groeien binnen het bedrijf.

• Gepassioneerde mensen in de werkomgeving die jou graag

nieuwe dingen willen leren.

• Collega's die vol enthousiasme werken en net als jij blij worden

van blije gasten en een goede werksfeer.

Ben jij iemand, of ken je iemand van minimaal 16 jaar oud, die deze

funcJe goed zou kunnen bekleden? Loop dat gerust even binnen, of

stuur een mailtje naar


Kelfkensbos 43, 6511 TB NIJMEGEN , ,



Functie:bedieningsmedewerker
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bistro Flores via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Fulltime Bedieningsmedewerker Bistro Flores 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures