Vacature Ervaringsdeskundigen

Ervaringsdeskundigen in Nijmegen

Ervaringsdeskundige | Steunpunt Zelfregie & Herstel De Bilt

Wij zoeken een ervaringsdeskundige die de eigen en collectieve ervaringskennis in kan zetten voor de mentale gezondheid van de inwoners van de gemeente De Bilt. Iemand met aantoonbare competenties in het organiseren en faciliteren van zelfregie en herstel, en met talent om laagdrempelig contact te maken met verschillende mensen.

Ervaringsdeskundige bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

Als ervaringsdeskundige bij WerkBedrijf draag je bij aan een inclusieve arbeidsmarkt in de regio Rijk van Nijmegen. In de uitvoering ondersteun je kandidaten (zo noemen wij onze werkzoekenden) bij hun traject richting (betaald) werk. Ook help je medewerkers uit de sociale voorziening (SW) bij het vergroten van hun welzijn, vitaliteit en werkplezier. Dit kan één op één, samen met de betrokken consulent of in groepsverband. De gesprekken zijn gericht op zelfregie, empowerment en omgaan met (zelf)stigma en schaamte. Op basis van begrip, herkenning en erkenning zorg je dat de kandidaat zich gezien en gehoord voelt. Zo help je je collega's om een duidelijker en vollediger beeld te vormen van wat de kandidaat nodig heeft om zich te ontwikkelen naar een passende en duurzame werkplek.Functie:ervaringsdeskundige
Startdatum:24-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VvEd via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Ervaringsdeskundigen VvEd 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures