Vacature Docent Biologie

Docent Biologie in Nijmegen

Functieomschrijving

Heb jij altijd al een fascinatie gehad voor de diversiteit van het menselijk lichaam en de uitgestrekte wereld van planten en dieren? Ben je gepassioneerd om leerlingen de diepten van het leven te laten begrijpen? Dan is onze vacature voor docent biologie misschien iets voor jou!

Als docent biologie ga jij verder dan het simpelweg overbrengen van feiten; je leert leerlingen om op een nieuwe manier naar de natuur te kijken en stimuleert hen om te filosoferen over het leven. Je motiveert ze om verrassende ontdekkingen te doen, zowel in de klaspractica als daarbuiten, zowel in het veld als thuis. Met jouw natuurlijke lesgeefstijl weet je leerlingen te boeien en te enthousiasmeren voor het vak biologie. Ben jij klaar om je passie voor het leven over te brengen op de volgende generatie? Solliciteer dan nu!

wat bieden wij jou
 • Salaris volgens de CAO Onderwijs
 • Keuze uit verschillende trainingen en workshops
 • Werken op een school die bij jou aansluit
 • Direct in dienst bij school mogelijk
 • Fulltime en parttime mogelijkheden
wie ben jij

Wij komen graag in contact met een docent biologie die:

 • (bijna) in het bezit van een 2e graads bevoegdheid voor dit mooie vak;
 • vakdidactisch en pedagogisch sterk en bekend met de ontwikkelingen in het onderwijs;
 • iemand die mee gaat met de tijd en op de hoogte is van de belevingswereld van de leerlingen;
 • bezig met jouw eigen ontwikkeling en die van de leerlingen.
wat ga je doen

Je gaat als docent biologie aan de slag bij één van de scholen waar wij een samenwerking mee hebben. Hierover gaan we samen in gesprek.

Daarnaast biedt het werken via Randstad, werken aan jouw ontwikkeling. Wij bieden daarom zo’n 15.000 trainingen en cursussen aan tot een hoogte van 3.000 euro en hebben daarnaast een breed netwerk aan scholen. Wij helpen je graag met deze baan, maar ook in de toekomst. Natuurlijk heb je als docent biologie recht op:

 • een salaris conform CAO Onderwijs;
 • een eindejaarsuitkering;
 • reiskostenvergoeding;
 • tegemoetkoming in de ziektekosten;
 • vakantiedagen;
 • wij blijven aan je zijde, bieden begeleiding, feedback en waardevolle inzichten en helpen je graag om sterker terug te komen in je volgende sollicitatie;
 • als je voor ons start nodigen we je graag uit om aan te sluiten bij Mentorrandstad. Dit is het mentorprogramma voor én door talenten zoals jij. Je wordt gekoppeld aan een andere docent. Je kan sparren, hulp vragen of bieden aan je buddy.
waar ga je werken

We hebben samenwerkingen met verschillende VO'S en MBO'S in de regio Nijmegen die altijd op zoek zijn naar een enthousiaste en kwalitatief goede docent biologie.

sollicitatie

Zowel het bovengenoemde salaris als de uren zijn een indicatie, in een persoonlijk gesprek bespreken we samen al jouw wensen en mogelijkheden.

In case of application, please note that advanced knowledge of Dutch language is required.

We zien je sollicitatie graag tegemoet, solliciteer via de button "solliciteren"!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:docent biologie 2e graad
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4930 – 4930
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via onderwijs.zuid-oost@nl.randstad.com of 0613795417 - 0651399129 - 0644036069. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Docent Biologie Randstad 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures