Vacature Data Analist

Data Analist in Nijmegen

Data analist bij Thirona

Thirona

Data analist bij Thirona

  • Geplaatst op 8 apr. 2024
  • Bachelor
  • 8-24 uur / week
  • Vaste dienstverband

Thirona is op zoek naar aanvulling van ons team data analisten. Eerstejaars studenten geneeskunde of aanverwante opleidingen zoals biomedische wetenschappen, worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Over ons

Bij Thirona houden we ons bezig met de geavanceerde beeldanalyse van CT-scans van de longen met behulp van Artificial Intelligence. We werken samen met onderzoeksinstellingen en medische bedrijven aan innovatieve programma's gericht op de precisiegeneeskunde voor gepersonaliseerde behandeling van longziekten.

Over jou

Als data analist bij Thirona maak je deel uit van een groot team van data analisten die dagelijks verantwoordelijk zijn voor de annotatie van anatomische structuren en het controleren en corrigeren van resultaten die onze software heeft gegenereerd. Je werkt nauw samen met de projectmanagers en collega analisten.

✔Minimaal aantal werkuren: 10 uur per week

✔Salaris: 16 euro bruto per uur

✔Werkuren: trainingsperiode (~80) kantooruren, daarna flexibel

Geïnteresseerd?

Stuur je CV met een kleine motivatie (in de email) naarFunctie:data analist
Startdatum:07-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 10

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mfvn via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Data Analist Mfvn 07-04-2024

Bekijk ook andere vacatures