Vacature Coördinator Supermarktproces

Coördinator Supermarktproces in Nijmegen

Coördinator Supermarktproces

Nijmegen, 12 upw (1e jaar 12-20 upw)

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van voedsel? Meld je dan aan als coördinator supermarktproces van de Voedselbank Nijmegen - Overbetuwe.

Dit zijn wij

In een welvarend land als Nederland zijn er nog steeds mensen zo arm dat ze niet genoeg voedsel kunnen kopen om voor hun gezin dagelijks een gezonde maaltijd te bereiden. De Voedselbank Nijmegen - Overbetuwe verstrekt elke week aan zo'n 800 gezinnen, waarvan 1000 kinderen, in Nijmegen, Elst en Zetten een pakket extra voedsel. Met zo'n 280 enthousiaste vrijwilligers helpen we mensen aan voedsel en gaan we voedselverspilling tegen.

Supermarkt

In het najaar van 2024 zal de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe een supermarkt openen in winkelcentrum Dukenburg. In deze supermarkt kunnen klanten van de Voedselbank zelf winkelen op een vast moment in de week. De supermarkt zal meerdere dagen per week open zijn waarbij er per dagdeel een team aanwezig is voor de praktische organisatie, inclusief een teamleider. De supermarkt wordt dagelijks bevoorraad vanuit onze centrale loods.

We zijn op zoek naar een coördinator supermarktproces die eindverantwoordelijk wil zijn voor alle werkzaamheden binnen de supermarkt en de integratie van dit proces binnen de voedselbankorganisatie.

Dit ga jij doen

Als coördinator supermarktproces stuur je de supermarkt aan op weekniveau via en met behulp van de teamleiders van de supermarkt. Je geeft input voor de strategie die we gezamenlijk, met de coördinatoren van de andere werkzaamheden en bestuur, vorm geven. Aandachtsgebieden zijn onder andere bevoorrading, bemensing, voedselveiligheid en onze klanten. Daarnaast ligt er een taak om de samenhang/ afstemming tussen de verschillende supermarktteams en de bestaande Voedselbank organisatie goed in te richten en te onderhouden. In deze nieuwe functie werk je nauw samen met de andere coördinatoren van de Voedselbank. Je opdrachtgever is het bestuur.

Dit ben jij

Je bent betrokken, hulpvaardig, voelt verantwoordelijkheid en bezit goede communicatieve vaardigheden. Ervaring in het aansturen van een team is een pré, net als enige ervaring in de voedselbranche. Maar je bent vooral een sociale verbinder en iemand die vooruit kan denken met visie. En net zo belangrijk: je hebt tijd! De functie is nieuw en we kunnen niet exact aangeven welke urenbesteding hiervoor nodig is, al denken we dat het na de opstart 12 tot 20 uur per week kan zijn (waarbij we willen toewerken tot max. 12 uur). Daarnaast is het aannemelijk dat er in de eerste maanden meer tijd nodig is om het supermarkt proces te stroomlijnen. We willen je graag meenemen in de realisatie van supermarkt; de startdatum is daarom vanaf mei/juni.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je terecht bij , van het bestuur en winkelprojectleider vanuit het bestuur, via .

Graag zien we je bericht met een korte motivatie tegemoet. Deze reactie kun je sturen naar .

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144 B
6534 AR Nijmegen


Bank: NL61RABO


B 6534 AR Nijmegen


Functie:coördinator supermarktproces
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Voedselbank Nijmegen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Coördinator Supermarktproces Stichting Voedselbank Nijmegen 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures