Vacature Coördinator Informatiemanagement

Coördinator Informatiemanagement in Nijmegen

De zorg is volop in beweging, zeker als het om informatievoorziening en digitalisering gaat. Wil jij een rol spelen in deze ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden ontdekken?

,

T: M:

HBO

36 uren per week

Min 3.199 - Max 4.540 (FWG 50)

Reageren voor 15-05-2024


Het werk en je collega's

Als coördinator informatiemanagement vervul je een cruciale, adviserende, specificerende, en ondersteunende rol op de scheidslijn van zorgprocessen en informatiesystemen. Je hebt de verantwoordelijkheid voor de inrichting, het onderhoud en de optimalisatie van HiX. Het overzien van complexe processen vormt geen uitdaging voor jou, waarbij patiëntveiligheid altijd voorop staat. Je levert een waardevolle bijdrage door in gesprek te gaan met gebruikers, instructies te geven, te trainen, en te adviseren. Ook begeleid je gebruikerswensen naar praktische oplossingen. Het volgen, signaleren, en adviseren over mogelijke consequenties van interne en externe ontwikkelingen op de informatievoorziening en werkprocessen behoren tot je taken. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van informatiebeleid. Het afhandelen van meldingen en functionele wijzigingen binnen de HiX-EPD applicatie behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Tenslotte vormt het periodiek testen en vrijgeven van nieuwe HiX hotfixes een belangrijk aspect van je functie.

Wij zijn een informeel en gezellig team dat veel waarde hecht aan het bijdragen aan de toekomst van de zorg. Ons team bestaat uit 40 collega's en vervult een spilfunctie tussen ICT en de zorg. Gezamenlijk verzorgen wij de functionele aspecten van ICT voor de gebruikers van diverse systemen, met een specifieke focus op informatieadvies, projectmanagement, en functioneel applicatiebeheer. Als team ondersteunen we de processen in CWZ door middel van diverse ICT-voorzieningen, waaronder het EPD (ChipSoft HiX).

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde opleiding hbo-opleiding die relevant is voor de functie.
 • Affiniteit met samenwerken om doelen te bereiken en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.
 • Enthousiasme om in een dynamische werkomgeving te werken en actief bij te dragen aan het verder ontwikkelen van de informatievoorziening.
 • In plaats van alleen te focussen op waarom iets niet mogelijk is, zoek je naar mogelijkheden.
 • Je fungeert als een waardevol klankbord en prettige sparringpartner voor je collega's.
 • Het vermogen om klantgericht te werken.
 • Je vindt het fijn om in een open en informeel team te werken.
 • Bij voorkeur heb je eerder ervaring opgedaan met HiX, maar enthousiasme en leergierigheid zijn minstens zo belangrijk.

Wat bieden wij?

 • Contract voor de duur van 12 maanden.
 • Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen met goede arbeidsvoorwaarden .
 • Naast je reguliere salaris een vakantietoeslag én eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • 144 vakantie-uren én 57 vrij inzetbare PLB uren op basis van een werkweek van 36 uur.
 • Een goede opbouw van pensioen bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn waaraan de werkgever de helft bijdraagt.
 • Voordelige verzekeringen en een aantrekkelijk belastingvoordeel bij de aanschaf van o.a. een fiets, laptop of je sportschoolabonnement.
 • Als topklinisch ziekenhuis is er ruimte en aandacht voor ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden .
 • Een gemoedelijke en informele werkplek waar we elkaar dagelijks proberen te inspireren en uitdagen.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via de 'Solliciteren' knop. De sollicitatie mag je richten aan (). Vóór 15-05-2024 kun je op deze vacature reageren. De eerste gesprekken staan gepland op 21 en 23 mei. Noteer deze data alvast in je agenda. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, kun je contact opnemen met , via of .


Functie:coördinator informatiemanagement
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ziekenhuis Canius-Wilhelmina via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Coördinator Informatiemanagement Ziekenhuis Canius-Wilhelmina 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures