Vacature Consultant On Site

Consultant On Site in Nijmegen

Functieomschrijving

Beschrijving

Heb jij een scherp oog voor details, ben je goed in het leggen van connecties en weet je precies wat er speelt bij jouw klanten? Als Consultant On Site speel je een cruciale rol in het soepel laten verlopen van de inhuur van externe professionals. We zoeken iemand die de regie kan voeren, overzicht behoudt en bruggen bouwt om de juiste mensen aan te trekken. Ben jij de bruggenbouwer die wij zoeken? Ga aan de slag als Consultant On Site bij Yacht Inhouse Services.

Wat ga je doen

Als Consultant On Site ben je als team verantwoordelijk voor de inhuurdesk bij Hyster-Yale in Nijmegen. Jij bent hét aanspreekpunt voor alle vragen van de klant, de leveranciers en de professionals. Je bent een spin in het web, een strategisch sparringpartner en een vakkundig adviseur.

Wat ga je concreet doen:

 • Recruitment en pro-actief talentmanagement: Voor de klant manage jij het volledige proces van externe inhuur, van het aannemen van de vacature(s) tot aan de onboarding. Je zorgt dat jouw leveranciers goed weten wat jouw klant zoekt en de beste kandidaten voor deze specialistische functies gaan vinden en plaatsen. Daarnaast ga je met je hiring managers in gesprek over hun strategische personeelsplanning. Je kijkt samen met hen kritisch naar hun teams en bespreekt wat er eventueel nog nodig zal zijn de komende tijd om hun doelstellingen te behalen. Op die manier kun je proactief in gesprek met jouw leveranciers, om ervoor te zorgen dat er geen hiaten en dus problemen ontstaan. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om extra capaciteit, specifieke kennis(overdracht) of projecten. 

 • Contract & leveranciersmanagement: Het is ontzettend belangrijk dat je een sterke relatie bouwt en onderhoudt met jouw leveranciers en ZZP’ers. Daarnaast maak je goede en duidelijke afspraken met hen.  Zij gaan jou namelijk helpen met de uitdagingen bij jouw klant. Je plant regelmatig evaluaties met hen in, zodat je goed weet wat zij voor jou kunnen betekenen en om de samenwerking, waar nodig, te verbeteren. 

 • Rapportage, analyses en kwaliteit: De adviseur ondersteunt de consultants bij het maken en interpreteren van rapportages en analyses. Deze kun je weer gebruiken in de gesprekken bij jouw klant. Afhankelijk van de inhoud doe je dit samen met jouw collega en/of programmamanager. Onze rapportages helpen om grip te houden, overzicht te krijgen en om strategie aan te passen waar nodig.

 • Compliance en risicomanagement: Bij de inhuur van externen komt, zeker in Nederland, ontzettend veel wet- en regelgeving kijken. Je kunt hierbij denken aan de WAB, WAADI, AVG en DBA. Het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent en blijft van de ontwikkelingen, zodat je jouw klant, leveranciers en ZZP’ers op een deskundige wijze kunt informeren. Je weet waar de risico’s zitten en weet wanneer en hoe in te grijpen.

Onze belofte aan jou

Bij Yacht kun je volledig jezelf zijn. Je kunt rekenen op echte aandacht en interesse. Vrijheid vinden we ook belangrijk: je eigen agenda bepalen en de leiding nemen in je carrière. En natuurlijk staan ook gezondheid en geluk hoog op onze agenda. Daarvoor krijg je dan ook een ruim maandelijks benefit budget. Verder krijg je:

 • Een bruto salaris tussen €2.800 en €4.500 exclusief vakantiegeld en benefit budget (schaal 7 of 8 van de Randstad CAO, junior/medior Consultant On Site, afhankelijk van je werkervaring);

 • €750 netto om te besteden aan een arbo-verantwoorde thuiswerkplek;

 • Een uitgebreid aanbod aan opleidingen/trainingen binnen Randstad Groep Nederland, omdat we focus op jouw groei belangrijk vinden;

 • Een interessante bonus en aandelenregeling;

 • Goede regelingen rondom je pensioen, laptop, telefoon en een lease auto;

 • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om er maximaal 5 weken bij te kopen.

Waar ga je werken

Om te beginnen is het goed om te weten dat je samen met jouw collega consultant, programmamanager en adviseur een sterk team vormt dat goed op elkaar is ingespeeld en elkaar betrokken houdt. Je werkt nauw samen met jouw directe collega consultant op locatie bij Hyster-Yale in Nijmegen en met Randstad Inhouse Services (ook contractpartner bij Hyster Yale). De medewerkers bij jouw klant worden jouw collega’s, je hebt dus soms twee petten op. Efficiëntie staat bij ons voorop en daarom is thuiswerken ook zeker mogelijk om jouw agenda zo efficiënt mogelijk in te delen. Je werkt 2-3 dagen per week vanuit de klant en de overige dagen vanuit huis. Een keer per maand verwachten wij je op een van onze Yacht kantoren.

Over jou

Netwerken zit in je bloed. Dat gaat zo vanzelf. Met jouw positieve mindset zie je kansen en die verzilver je graag. Verder heb je:

 • HBO werk/denk niveau;

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring (recruitment/arbeidsbemiddeling);

 • Sterke communicatieskills, een sterke persoonlijkheid en een flinke dosis mensenkennis;

 • Een hoog servicelevel, waardoor je voor de beste resultaten gaat

 • Een minimale beschikbaarheid van 24 uur per week;

 • Een positieve instelling, ben je iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en zich niet snel uit het veld laat slaan.

De sollicitatieprocedure

Zet de volgende stap in je carrière en ontdek wat jij nog meer in huis hebt. Solliciteer direct, wij leren jou graag kennen. Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact op met onze Talent Acquisition Specialist Sanne Vink op nummer 06-81333858 of via sanne.vink@randstadgroep.nl. Wij zullen de gesprekken voeren op basis van waardevrij recruitment.

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijke van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Yacht ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. Functie:Arbeidsbemiddelaars en uitzendbureaumedewerkers
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 4500
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via sanne.vink@randstadgroep.nl of 31681333858. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Consultant On Site Yacht 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures