Vacature Coach

Coach in Nijmegen

Goed voor mens, milieu én liefhebber

De deelnemers zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of stagiaires die gedurende 3 tot 12 maanden werkervaring op doen in een professioneel bedrijf. Zij ontwikkelen bij ons werknemersvaardigheden en verrichten werkzaamheden op zeer uiteenlopende niveaus in een veilige en gestructureerde omgeving.

De werkmeesters zijn vrijwilligers die er plezier in hebben om onze deelnemers te begeleiden en ook zelf in een collegiale sfeer diverse werkzaamheden te verrichten. Voor de begeleidingstrajecten werken we samen

De bedrijfsleiding ligt in handen van Jan van Asselt geassisteerd door de Chef werkplaats Daan van Dam.

Jan is opgeleid als bedrijfskundige en is een ervaren projectmanager binnen de maakindustrie. Hij heeft de grote passie van zijn vader overgenomen die - tot op de dag van vandaag - een fervent 2CV verzamelaar en monteur is.

Daan is een ervaren automonteur, technisch specialist en APK keurmeester. Hij heeft een passie voor oldtimers. Zijn expertise met elektrificeren heeft hij verworven bij de Autofabrikant Tesla.

Het bestuur van de Stichting bestaat uit Peter Paul Mastboom, ondernemer en Jeroen Fokke, gepensioneerd arts. Als oprichters van de Stichting in 2011 hebben zij het concept ontwikkeld, de doelstelling bewaakt en
zorgen ze voor de continuïteit van 2CV4U.

IBAN: NL60 RABO
BTW Nummer: NL850178708B01
KVK Nummer: 51803267

ContactFunctie:coach
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 2CV4U via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Coach 2CV4U 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures