Vacature Buitendienst Monteur Leidingsystemen

Buitendienst Monteur Leidingsystemen in Nijmegen

Als Buitendienst Monteur Leidingsystemen leg je leidingsystemen aan voor het transport en de controle van ultra zuivere gassen en vloeistoffen. Je werkt onder begeleiding van een leidinggevend monteur. Je werkzaamheden voer je uit met behulp van tekeningen/schetsen. Veelal wordt onder schone omstandigheden fijnmechanisch werk alsmede instrumentatie fit- en laswerk verricht. Je werkzaamheden voor je uit op locatie, zoals in een productieomgeving of laboratorium.

Wat ga je doen?

• Montage werkzaamheden zoals, beugelen, leiding buigen, inkorten, lassen, montage en lek/drukteksten volgens tekening specificaties;

• Het lassen (kunststof, TIG, en orbitaal TIG) en of solderen van verbindingen.

• De kwaliteit waarborgen van het door hem/haar geleverde werk, zoals dit door de werkgever d.m.v. procedures en instructies wordt geëist;

• Het verlenen van assistentie bij het vervaardigen van panelen en leidingdelen van kwalitatief hoogwaardige leidingsystemen aan de hand van duidelijke instructies en tekeningen.

Waar ga je werken?

Je gaat aan het werk bij een toonaangevend installatiebedrijf en expert op het gebied van systemen voor het transport, het beheer en de distributie van ultrazuivere vloeistoffen en gassen. Het gaat hierbij om onderdelen, modules, skids en complete installaties, van ontwerp en engineering tot productie, kwalificatie en installatie. Speciale competenties zijn o.a. het orbitaal lassen van roestvast staal en productie onder cleanroom condities.

Dit bedrijf is actief in de halfgeleider industrie, chemie, farmacie, voedingsmiddelen en olie & gas. Het bedrijf is opgericht in 1909 en is gevestigd in Nijmegen. Er werken ongeveer 375 medewerkers en ze kennen een open en informele bedrijfscultuur.

Wat bieden wij?

- Een bruto maandloon afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 2500,- en € 3500,-;

- Reiskostenvergoeding a 0,19c per kilometer;

- 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;

- Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid én toekomstperspectief;

- Werken bij een organisatie, waar kwaliteit essentieel is.

Functie-eisen

- Een afgeronde technische opleiding;

- Affiniteit en ervaring met RVS lastechnieken;

- Diploma VCA Basis of bereid te behalen;

- In bezit van rijbewijs en/of eigen vervoer;

- Tekening kunnen lezen.

Procedure

Wanneer ik je sollicitatie ontvangen heb, bel ik je binnen 24 uur op. In dit gesprek vertel ik je meer over de functie en de organisatie waar de vacature open staat. Op basis van je toegezonden CV stel ik je een aantal vragen om te achterhalen of de functie goed aansluit bij je wensen. Zijn we beide enthousiast, dan nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek.

We gaan er van uit dat je na dit gesprek nog steeds enthousiast bent. Ik laat de organisatie weten dat je graag kennis wil maken. Is ook dit gesprek van beide kanten positief, dan stemmen we de arbeidsvoorwaarden af en feliciteer ik je met je nieuwe baan!

Wil je meer informatie over deze vacature of de organisatie, neem dan contact met me op via telefoonnummer 06-83794438. Ik sta je graag te woord!Functie:Monteur
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via nijmegen@werkenvakmanschap.nl of 683794438. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Buitendienst Monteur Leidingsystemen Werk en Vakmanschap 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures