Vacature Beveiliger Distributie Center

Beveiliger Distributie Center in Nijmegen

  • Redactie deBeuningengids.nl

Aan het werk in Nijmegen, Gelderland als beveiliger distributie center ?

In de categorie Beveiliging/Defensie/Politie is een vacature vrijgekomen voor de functie van Beveiliger Distributie Center . Je werkt hier in de Beveiliging/Bewaking branche.

Je kunt per 08-06-2024 beginnen en de einddatum is op 07-08-2024. Je kunt aan de slag met een Tijdelijk contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben onbekend mensen gereageerd op de vacature Beveiliger Distributie Center.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Beveiliger Distributie Center.

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens MBO zijn. De functie is voor minimaal 1 uren in de week met een maximale werkweek van 40 uren.

In het kort over deze vacature in Nijmegen:


Salaris indicatie Minimaal onbekend- onbekend Werkperiode 08-06-2024 -07-08-2024 Werkuren 1-40 Locatie Nijmegen,Gelderland Opleidingsniveau MBO Contracttype Tijdelijk Branche Beveiliging/Bewaking Functietitel Beveiliger

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Unknown door naar het volgende email adres Unknown ter name van Unknown te mailen. Bellen is ook mogelijk via Unknown. Vraag daarbij naar Unknown Unknown.

Zelf je vacature uitzetten via deBeuningengids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Beveiliger Distributie Center

Lijkt de vacature Beveiliger Distributie Center in Nijmegen iets voor jou? De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_t itle ] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potentiële werkgever Unknown. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Beveiliger Distributie Center eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

Laat dit artikel viral gaan in Beuningen, deel het met je vrienden!

Auteur

deBeuningenGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deBeuningengids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Beveiliger Distributie Center Securitas 08-06-2024


Functie:beveiliger distributie center
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Securitas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Beveiliger Distributie Center Securitas 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures