Vacature Begeleider

Begeleider in Nijmegen

Begeleider locatie Ellis, Nijmegen

Nijmegen € 2.338 - € 3.294 per maand

Vacature details Sollicitatie

Functieomschrijving

Begeleider

Zou jij aan de slag willen met een fijn team op een nieuwe locatie in Nijmegen? En wil jij ondersteuning bieden aan mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en/of onderliggende problematiek?Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vereisten

Dit ga je doen

Als begeleider ondersteun je op een ambulante, richtinggevende wijze manier onze bewoners met als doel hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. Hierbij houden zij de regie. Jij zorgt vanuit een support gerichte basishouding dat zij in hun kracht komen te staan. Je bent ondersteunend voor de bewoners en helpt ze bij het ontdekken van hun sociale rol in de buurt. Ook ontwikkel je vanuit ons Alledaags Gelukmodel initiatieven om de ondersteuningsvragen en toekomstverwachtingen van de bewoners inhoudelijk helder te krijgen. Verder ga je:

 • Het zorgplan (Mijn Plan) uitvoeren en evalueren samen met de bewoner en collega's;
 • Samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk;
 • Een bijdrage leveren aan de regeltaken binnen het team;
 • Aan het werk als verbinder tussen buurtbewoners en Driestroom;
 • Meedenken over de innovatieve wijze van begeleiding. Denk bijvoorbeeld aan digitaal contact.

Dit ben jij

Vanuit oprechte interesse, neem jij de bewoner met zijn of haar mogelijkheden, wensen en behoefte als uitgangspunt. Je bent iemand die autonoom en daadkrachtig kan handelen. Ook ben je creatief, zelfstandig, transparant en taakverantwoordelijk. Als verbinder ben je in staat om te netwerken en je contacten te onderhouden. Dit doe je zowel intern binnen Driestroom als extern met bewoners in het appartementencomplex en de wijk. Spannende en nieuwe situaties schrikken jou niet af, jij zet juist een stap vooruit in plaats van achteruit. Verder heb je;

 • Een afgerond, relevant mbo-3 diploma;
 • Ervaring met LVB+ problematiek en/of normale intelligentie waarbij onderliggende problematiek speelt;
 • Enige kennis op het gebied van het spetter-model (dit model houdt in dat er 24- uurszorg wordt verleend vanaf een begeleidingspost in de wijk).

Hier kom je te werken

Ellis is een nieuwe woonlocatie in Nijmegen-Noord. Bijzonder aan deze nieuwe locatie is dat mensen met en zonder beperking samen leven, naar elkaar omkijken en een goede buur voor elkaar zijn. Begeleiding is daarbij altijd in de buurt. Ellis heeft een inloopruimte waar bewoners en buurtbewoners vrijblijvend kunnen binnenwandelen.


We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal €2338 en maximaal €3294 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz ). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

Neem dan gerust contact op met , , via .
Functie:begeleider
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 3294
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Begeleider Driestroom 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures