Vacature Basisarts Chirurgie

Basisarts Chirurgie in Nijmegen

logo Ziekenhuis Gelderse Valleilogo Ziekenhuis Gelderse Vallei

Basisarts chirurgie

Component Action Menu

 • $

Basisarts chirurgie

Basisarts

Afdeling 7173 Basisartsen Chirurgie Dienstverband Bepaalde tijd Niveau wo Werkervaring starter,ervaren Aantal uren 38 uur per week Salaris € 4.457,- tot € 6.716 bruto per maand

Op zoek naar een goede basis voor jouw carrière als arts of wil je een beter beeld krijgen voor jouw specialisatiekeuze? Onze afdeling Chirurgie is uitgeroepen tot het Beste coschap van het jaar 2022-2023. Basisartsen die bij ons hebben gewerkt geven aan een goede basis opgebouwd te hebben voor hun verdere carrière binnen chirurgie, huisartsgeneeskunde en de SEH of als opstap naar een ander specialisme zoals orthopedie, plastische chirurgie en urologie. Ook zijn er basisartsen die juist de brede opzet gebruiken om een beter beeld te krijgen voor hun toekomstwensen.

Jouw baan
Wij zoeken enthousiaste basisartsen voor de poule snijdende specialismen Je rouleert binnen de kliniek over de verschillende chirurgische afdelingen, de polikliniek, SEH en OK. In de avonden en weekenden verzorg je ook de eerste opvang en acute klinische zorg van o.a. plastische chirurgie, orthopedie, MKA, KNO, oogheelkunde, dermatologie, urologie én neurologie. Je werkt nauw samen met de SEH-arts en de specialisten van de poule waarvoor je diensten doet. Je kunt rekenen op een uitgebreid inwerktraject waarin je gedegen voorbereid wordt op je taken en je volgt de ATLS. Uiteraard zorgen we voor goede begeleiding, onderwijs en zeer laagdrempelig supervisie.

Kom sfeer proeven
De afdeling chirurgie is onlangs uitgeroepen tot "Beste coschap van het jaar 2022-2023" in de categorie coschappen master van het UMCU! Wij leiden op vanuit een heldere visie en passie en is vooruitstrevend op het gebied van opleiden en werken. De vakgroep heelkunde heeft de opleidingsbevoegdheid vanuit regio Nijmegen. Binnen ons ziekenhuis kun je als basisarts brede ervaring opdoen, met focus op interprofessioneel samenwerken en leren. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke begeleiding waardoor jij, naast de opleider ook een mentor uit de vakgroep chirurgie toegewezen krijgt. Ook word je automatisch lid van onze arts-assistenten vereniging, die samen met de ZGV-academie onder andere het discipline overstijgend onderwijs (DOO), informele lunches en uitjes verzorgt. Kijk op onze website voor alle informatie over ons ziekenhuis!

Gewoon, in ons ziekenhuis
Gewoon goede zorg voor iedereen. Dat ervaar je als je komt werken in ons ziekenhuis. Met bekwame collega's vergroot jij je kennis in het belang van de patiënten in ons ziekenhuis. Je durft samen met je team stappen te zetten om de zorg nóg beter aan te laten sluiten bij de behoeften en verwachtingen van onze patiënten en medewerkers. De sfeer op de werkvloer is collegiaal en de bereidheid om elkaar te helpen is groot. We zijn ambitieus en werken met elkaar aan optimale deskundige zorg in een uitdagende werkomgeving. Dat is heel normaal in ons ziekenhuis!

Landelijk zijn wij vooruitstrevend als het gaat om onze aandacht voor leefstijl en preventie. Wij streven naar maximale gezondheidswinst met een geïntegreerde aanpak rond Voeding, Bewegen en Slaap. Trots zijn wij op Sports Valley, ons sportmedisch centrum voor (top)sporters. Grensverleggend zijn onze expertisecentra voor slaap, reuk-smaak en darm-lever. De centrale locatie is gevestigd in Ede, daarnaast vinden poliklinische behandelingen plaats in de regio.

Wat bieden wij jou

 • Een contract voor 38 uur per week, voor de duur van 2 jaar
 • De vakgroep heelkunde heeft eigen onderwijs maar je kunt ook aansluiten bij verschillende andere vakgroepen of bij een intervisiegroep. Indien gewenst is het mogelijk om door te stromen naar een andere vakgroep, zoals bijvoorbeeld de IC of kindergeneeskunde of de beschouwende poule, al naar gelang je carrière wensen (trainee-ship op maat)
 • Mogelijkheid voor een ANIOS-portfolio (VREST)
 • Een salaris in FWG 65 van de CAO voor Ziekenhuizen (minimaal € 4.457,- en maximaal € 6.716,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Een vaste eindejaarsuitkering, een vakantietoeslag van 8,33% en deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • We bieden diverse e-learnings via GoodHabitz rondom de thema's vitaliteit & gezondheid. Ook is er een spreekuur sport en bewegen of volg een training omgaan met stress
 • Geniet dagelijks van heerlijke verse, gezonde producten in ons personeelsrestaurant.

Jouw inbreng
Wij werken in Ziekenhuis Gelderse Vallei voortdurend aan de vernieuwing van de zorg en de organisatie. Jouw inzichten helpen daarbij. Dat vraagt best een beetje durf en lef om samen te gaan voor het beste resultaat. Het uitspreken van verwachtingen, teleurstellingen en waardering zorgt voor openheid, werkplezier en mooie resultaten. We doen het gewoon samen. Wat verwachten we van jou in deze functie?

 • Prioriteiten stellen en snel kunnen schakelen volgens protocollen en handleidingen in acute situaties zijn vaardigheden die niet mogen ontbreken. Jouw karakter laat zich o.a. omschrijven als verantwoordelijk, zelfstandig en stressbestendig. Verder:
 • Jij bent geregistreerd als Basisarts met aantoonbare interesse in de chirurgie;
 • Jij bezit uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk willen blijven ontwikkelen.

Laten we kennismaken
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan nu via onderstaande button. Zodra een geschikte kandidaat zich meldt, gaan we in gesprek. Wil je meer weten over deze functie of een dagdeel meelopen? Neem dan contact op met Ceciel Miedema, adviseur medische opleidingen, via , zij vertelt je er graag meer over.

Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel!

Het kan gebeuren dat deze in je spambox terecht komt! Check deze dus regelmatig

ACQUISITIE N.A.V. DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

$

http://www.ibm.com/pb/models#openURL Toepassings-URL ns_Z7_12I6HI403PTOF06M3GI7AMH123_process.openURLhttp://www.ibm.com/pb/models#payloadToepassingsgegevensns_Z7_12I6HI403PTOF06M3GI7AMH123_process.payload

$

Vacature Basisarts kindergeneeskunde

Basisarts kindergeneeskunde

Niveau: wo Werkervaring: starter, ervaren Aantal uren: 36 uur per week

Basisarts neurologie

Niveau: wo Werkervaring: starter, ervaren Aantal uren: 36 uur per week

Functie:basisarts chirurgie
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4457 – 6716
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ziekenhuis Gelderse Vallei via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Basisarts Chirurgie Ziekenhuis Gelderse Vallei 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures