Vacature Allround Redacteur

Allround Redacteur in Nijmegen

GPmedia

Uitgeverij -- Logo hierboven?

  • Vacature: Allround redacteur

Wij zijn GPmedia, uitgeverij van dertien vaktijdschriften en gevestigd in hartje Nijmegen. Wij brengen vakbladen uit in verschillende sectoren, van MKB tot industrie. Afhankelijk van de branche verschijnt elk vaktijdschrift vier of zes keer per jaar. Elk vaktijdschrift heeft daarbij een eigen website en social media voor de dagelijkse actualiteit en als online dienstverlening voor adverteerders en lezers. In de afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevende uitgeverij met vaktijdschriften die vrijwel allemaal marktleider zijn geworden binnen de branches waarin ze verschijnen.

Vanwege de groei die onze uitgeverij doormaakt, is GPmedia per direct op zoek naar een spontane en enthousiaste fulltime (32 of 40 uur):

Allround redacteur

De allround redacteur schrijft artikelen, reportages en interviews. Je verricht je dagelijkse werkzaamheden vanuit ons kantoor in Nijmegen. Het up-to-date houden van de websites en social media behoren tot de werkzaamheden. Affiniteit en kennis van social media is bij deze functie een pré.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven en woon je binnen een straal van 30 kilometer van Nijmegen? Stuur dan je creatieve sollicitatiebrief plus CV vóór 31 mei naar ( ). Het betreft een vaste baan. Dit is dan ook geen vacature voor freelancers.

Quote van Paul van Weezepoel - Directeur/CEO Starkey Benelux

Hoordetail

"Wij ervaren de samenwerking met Hoordetail als professioneel. Maar vooral ook de gedreven, persoonlijke, enthousiaste, creatieve én veelzijdige aanpak van het team maakt het voor ons compleet, naast de gedegen kennis van de hoormarkt natuurlijk." - Paul van Weezepoel - Directeur/CEO Starkey Benelux.

Quote van Gilles de Jager - Directeur/Eigenaar Volfood Versgroothandel

SlagersVak

"SlagersVak biedt Volfood veel toegevoegde waarde in onze PR-communicatie door hun vakmanschap, zowel qua communicatie als slagersvak inhoudelijk, hun betrokkenheid, brede multimedia exposure en uiteraard doelgroepfocus op de slagerijspeciaalzaak." - Gilles de Jager - Directeur/Eigenaar Volfood Versgroothandel.

Quote van Frank Zeegers - Directeur Zeegers

Second Skin

"Als leverancier van het vakblad waardeer ik hun professionaliteit en hoogwaardige diensten. Ze bieden waardevolle informatie aan professionals in de lingerie-industrie en hun betrokkenheid is bewonderenswaardig. Het is een genoegen om met hen samen te werken." - Frank Zeegers - Directeur Zeegers.

Quote van Petra Steinkühler - Marketing Citizen Watch Europe GmbH

De Juwelier

"We have a long-lasting cooperation with De Juwelier and are convinced by the professionalism and well-founded reporting for the specialist trade." - Petra Steinkühler - Marketing Citizen Watch Europe GmbH.

Quote van Ralf Lemmerling - Sales manager Vemag NL

Meat & Co

"De samenwerking met vaktijdschrift Meat&Co verloopt zeer prettig. Er wordt actief meege- dacht over hoe een verhaal de vorm en inhoud kan krijgen dat de lezer een goed beeld van de mogelijkheden die wij ze bieden." - Ralf Lemmerling - Sales manager Vemag NL.

GPmedia

Functie:redacteur
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GP Media via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Allround Redacteur GP Media 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures