Vacature Stagiaire

Stagiaire in Nijmegen

Stage lopen bij uitgeverij NWST

VACATURE van Iersel , maandag 30 oktober 2023 74 sec
NWST zoekt journalistiek, commercieel of communicatief talent
Ben jij op zoek naar een leuke stageplek waar veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief op het gebied van communicatie, marketing, journalistiek of commercie? Zoek niet verder, wij hebben namelijk een plek beschikbaar die precies aan deze kenmerken voldoet!
NWST NeWSTories is een kleine uitgeverij in Nijmegen die zich richt op professionals in de groene sector. In een statig herenhuis in hartje centrum zorgt een klein team ervoor dat er met regelmaat verschillende vakbladen van de pers rollen: Stad+Groen, Boomzorg, De Hovenier, Fieldmanager, Greenkeeper en Boom in Business. Hiernaast hebben we natuurlijk ook onze websites, social media en nieuwsbrieven. Naast het uitgeven hiervan organiseren wij bruisende congressen en symposia.
Functieomschrijving
Als stagiair kun je bij ons op verschillende vlakken worden ingezet. Wil jij je journalistieke kant bij ons verder ontdekken door het schrijven van mooie verhalen? Of loop jij warm voor content creatie en het slim inzetten van social media? Wij hebben verschillende plekken voor stagiaires en zoeken vooral iemand met een groen hart waarmee wij een klik voelen. Creativiteit en eigen initiatief worden bij ons zeer gewaardeerd.
Stagemoment
Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar. De looptijd van de stage is in goed overleg met jou en je opleiding.
Wat mag je verwachten?
Werken in een klein team betekent korte lijnen, een ad-hoc werkcultuur en vooral veel vrijheid om zelf dingen op te pakken en jouw talenten optimaal te ontplooien. Wij belonen je inzet met een stagevergoeding. Je ontvangt van ons je eigen laptop en zakelijke telefoon om zelfstandig te kunnen werken in onze systemen. Bekijk onderstaande video voor een eerste indruk van NWST:
Profiel
De persoon die wij zoeken is allereerst nieuwsgierig en proactief. Daarnaast houden we van de volgende dingen:
Een passende studie; richting communicatie, media, commercieel of contentcreatie;
Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift;
Communicatief sterk;
Je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken;
Je neemt initiatief en komt met verbetervoorstellen of oplossingen.
Geïnteresseerd?
Verras ons met jouw sollicitatiebrief en cv. Stuur deze per mail naar onder vermelding van 'Stagiair'. Heb je nog vragen? Stel ze door een mail te sturen naar bovenstaand e-mailadres, of door te bellen met via .
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Functie:stagiair
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NWST NeWSTories via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Stagiaire NWST NeWSTories 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures