Vacature Accountant

Accountant in Nijmegen

Accountant in business

is intern verantwoordelijk en versterkt uw business team.

Contact

Directeur/eigenaren zoeken naar versterken van de eigen organisatie liefst met meer autonomie, grotere slagkracht en een wendbare organisatie die creatief en initiatiefrijk is. Een mooie mix van vakprofessionals die elkaar vertrouwen leidt tot succes. De trend is dat in het moderne business team steeds meer ondernemende accountants een rol (CFO / COO) vervullen. Inmiddels werkt ca. 50% van alle accountants bij ondernemingen. Wilt u ook uw business team innoveren en sterker maken met een (parttime) accountant?

, en accountant in business komt graag het AIB concept uitleggen. | LinkedIn

Note:

Een AIB (RA/AA) is de hoogst mogelijk opgeleide en gecertificeerde financiele dienstverlener die u met raad en daad verder brengt. Naast onze parttime dienstverband overeenkomsten is het ook mogelijk een incidenteel advies of second opinion aan te vragen of de financiele leiding te nemen over een project. Kwaliteit is geborgd!

Bezoekadres
St. annastraat 19
6524 EC NIJMEGEN

Secretariaat


Uitleg en klankbord

Missie

Onze missie is accountant in business bereikbaar en betaalbaar maken voor het MKB. Strategie, visie en timing wordt ook voor MKB ondernemingen steeds belangrijker voor succes en borgen van continuïteit.

Visie

Ons motto is van "extern" naar "intern". De ondernemer regelt de "front" office en uw accountant in business regelt de "back"office, inclusief de jaarrekening en belastingaangifte. Samen sterk voor continuïteit en succes.Functie:accountant
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Accountant in business via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Accountant Accountant in business 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures