Vacature 1e Monteur Volkswagen Bedrijfswagens

1e Monteur Volkswagen Bedrijfswagens in Nijmegen

1e Monteur Volkswagen Bedrijfswagens - Nijmegen

Ben jij een enthousiaste monteur die nauwkeurig te werk gaat? Heb jij ervaring met de bedrijfsvoertuigen van Volkswagen Bedrijfswagens? Of ben jij als automonteur op zoek naar een andere uitdaging? Dan zoeken wij jou, voor een functie als 1e monteur Volkswagen Bedrijfswagens in onze vestiging in Nijmegen.

Profiel 1e Monteur Volkswagen Bedrijfswagens - Nijmegen

Dit ga je doen bij Den Engelsen Bedrijfswagens

Kom jij als 1e monteur bij Den Engelsen Bedrijfswagens in Nijmegen werken? Fijn! Dit worden jouw taken:

- Je werkt aan het oplossen van meer complexe storingen, zowel mechanisch als elektrisch. - Je voert onderhoudswerkzaamheden uit aan lichte bedrijfswagens.

Hoe ziet je dag eruit?
Vanzelfsprekend begint je dag 's ochtends met een bakkie koffie. Samen met je collega's bekijk je de werkplaatsplanning voor die dag. Je gaat snel aan de slag, want er is genoeg te doen!

Na de boterhammen komt er onverwacht een klant met een defect aan z'n bedrijfswagen binnen. Hij is lichtelijk in paniek, want zonder zijn wagen kan hij zijn werk niet doen. Jij ziet snel wat het probleem is en dankzij jouw kennis en kunde is ook deze bedrijfswagen weer snel op de weg.

Welke vaardigheden passen bij deze functie?

Als 1e monteur schakel je regelmatig tussen werkopdrachten en moet je zeer nauwkeurig kunnen werken. Daarnaast heb je als monteur bij Den Engelsen Bedrijfswagens ook een heel klantvriendelijke instelling. Je bent zowel prettig in omgang met de klanten als met je collega's, een echte teamspeler.

Gezien de aard van de functie is het fijn als je een flexibele instelling hebt en geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze klanten (vaak actief in het bedrijfsleven) altijd snel en vakkundig geholpen worden.
Je hebt een afgeronde opleiding tot 1e monteur (EBAT). Bij voorkeur bezit je een geldig APK-keurmeester certificaat en bij voorkeur het rijbewijs C/CE. Ook heb je:

- Affiniteit met lichte bedrijfswagens - Ervaring in diagnosticeren van genoemde voertuigtypes

Ook krijg je bij ons ruim de mogelijkheid om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Je bent dan ook bereid om voor deze branche opleidingen en trainingen te volgen.

Aanbod

Wij bieden jou:

  • Een zelfstandige functie binnen een dynamische organisatie met leuke collega's
  • Uitstekende scholing vanuit het merk Volkswagen Bedrijfswagens
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door interne en externe opleidingen
  • Een uiterst moderne werkplek
  • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een goede pensioenregeling

Bedrijfsprofiel

Den Engelsen Bedrijfswagens is sinds 2019 dé MAN dealer voor Zuidoost Nederland. Met moderne vestigingen in Eindhoven, Venlo, Nijmegen, Stein, Tiel en het unieke Volkswagen Bedrijfswagencentrum voor de regio Eindhoven.

Met een jonge eigenaar en een enthousiast team van zo'n 190 vakmensen staan wij voor onze merken en vooral voor onze klanten klaar.

Functie:1e monteur volkswagen bedrijfswagen
Startdatum:10-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MAN Trucks via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. 1e Monteur Volkswagen Bedrijfswagens MAN Trucks 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures