Vacature (Allround) Vakman

(Allround) Vakman in Nijmegen

werken bij de variabele: 0800-7107


UITVOERDERS

Woningen verbeteren en verduurzamen: dat doe jij als Uitvoerder bij De Variabele. Samen met het team zorg je ervoor dat verschillende projecten voor (voornamelijk) woningbouwcorporaties goed verlopen en de bewoners in een energiezuinige en comfortabele woning kunnen wonen.

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten bij (voornamelijk) woningbouwcorporaties. Dit kunnen grote renovatieprojecten, kleine(re) verduurzamingsprojecten of een combinatie van meerdere werken gelijktijdig zijn. Je werkt samen met het projectteam, maar hebt ook contact met de opdrachtgever, gebruikers/bewoners, partners en andere partijen die bij het project betrokken zijn. Samen met je team zorg je ervoor dat het bouwproces van A tot Z goed verloopt en succesvol (en binnen de afgesproken termijnen) afgerond wordt.

Dit betekent dat jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • De inrichting van de werkplaats.
 • Het coördineren van de planning en organisatie, waarbij je zorgt voor een tijdige inzet van materiaal, materieel en medewerkers.
 • Het zelfstandig plannen en organiseren van diverse werken volgens de werkomschrijving.
 • Het aansturen van vakkrachten.
 • Het doen van eindcontroles en het opleveren van opdrachten volgens de afgesproken richtlijnen.
 • Het zorgen voor een veilige omgeving voor vakmensen en bewoners.
 • Het organiseren van toolboxmeetings en werkplekinspecties.

WAT BIEDEN WE

We bieden een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een uitstekend salaris krijg je van ons:

 • Uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goede pensioenregeling, waarvan De Variabele 75% betaald.
 • 30 vrije dagen bij een fulltime dienstverband.
 • Een telefoon, laptop en andere voorzieningen die nodig zijn om je werk goed uit te kunnen voeren.
 • Een pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder het leasefietsplan, korting op sportschool abonnement, korting bij vaste leveranciers en collectieve verzekeringen.
 • Een fijne werkplek met een open cultuur waar werkplezier centraal staat.
 • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

WAT VRAGEN WE

Je hebt ervaring in de bouw en weet dus wat er moet gebeuren. Je bent praktisch ingesteld en werkt het prettigst op een hectisch project waarbinnen je snel moet schakelen. Daarnaast heb je:

 • Minimaal MBO-niveau.
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare zelfstandige functie.
 • Organisatorische, leidinggevende en administratieve vaardigheden.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan komen we graag met je in contact!

(Allround) vakman (m/v)

4-05-2024

De Variabele


Wij zijn De Variabele. Die naam zegt in één woord hoe we zijn. Klanten maken regelmatig nieuwe veranderingen door. Markten zijn beweeglijk en snel. Het is telkens weer verschillend waarvoor, in welke rol, waar en op welk moment een klant ons wil inzetten. We hebben plezier in ons werk. Hoe kan het ook anders. Wanneer je met een mooie club vakmensen wordt uitgedaagd om steeds beter in je nieuwe rol te groeien. Om de bebouwde omgeving mooier, leefbaarder en duurzamer te maken.

Voor de regio's Doetinchem, Duiven, Nijmegen en Veenendaal zijn we op zoek naar:

(ALLROUND) VAKMAN (M/V)

Als (allround) vakman ben je veelal werkzaam in de bewoonde woning. Je verricht alle voorkomende soorten kleinschalig timmerwerk, schilderwerk, tegel- en stucwerk. Je werkt op basis van werkopdrachten, waarbij je de precieze aanpak en manier van uitvoeren ter plekke beoordeelt en kunt aanpassen. De (allround) vakman verzorgt zelf de afstemming van zijn werkzaamheden met de opdrachtgever en/of de bewoner/gebruiker van het pand.

Werken in het service-onderhoud betekent dat een klus gemiddeld een paar dagen duurt. Elke dag is daarmee bij ons verrassend anders!

Klantgericht werken is voor jou een must, je bent pas tevreden als de opdrachtgever ((en) de bewoner) tevreden is.Functie:vakman
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Variabele via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. (Allround) Vakman De Variabele 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures