Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Kok in Nijmegen

Zelfstandig werkend kok in het Goffertstadion Nijmegen

In het Goffertstadion te Nijmegen zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok die de gasten voorziet van heerlijke gerechten. Daarnaast zul je je ook bezig houden met sportmaaltijden voor de eerste selectie van N.E.C. Nijmegen.

Wij zoeken een enthousiaste, energieke vak-liefhebber met al eerdere ervaring in een soortgelijke functie of ruime ervaring in de functie van kok. Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit behoort tot je verantwoordelijkheden. Je zorgt ervoor dat de gerechten van hoge kwaliteit zijn en er prachtig uitzien. In deze functie ben je bezig met de culinaire invulling in het stadion. Je kan hierbij denken aan het verzorgen van de culinaire invulling van Business Events en diverse feesten, de spelersmaaltijden van N.E.C. Nijmegen en het maken van lunchgerechten voor Brasserie Bikkels.

Naast het daadwerkelijke koken, ben je ook verantwoordelijk voor de dagelijkse bestellingen, planningen, implementatie en handhaving van HACCP-processen. Je zorgt ervoor dat de gerechten van hoge kwaliteit zijn en er prachtig uitzien.

Een ander kenmerk voor deze functie is dat de functie zich voor een groot deel tijdens kantooruren afspeelt. Met uitzondering van enkele partijen en de wedstrijden. Deze planning weet je echter al ruim vooraf.

Wat bieden wij jou?

  • Een functie op een bijzondere werkplek;
  • Wij bieden een informele organisatiecultuur, waar wij met een collegiaal en ambitieus team hard werken om er een succes van te maken;
  • Ruimte om jezelf professioneel te ontwikkelen;
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer (bij een reistijd van minimaal 10 km enkele reis met een maximum van 50 km enkele reis);
  • Een salaris in functieschaal 6 van de horeca CAO, indeling is afhankelijk van ervaring (€2333,45 bruto - €2813,59 bruto).
  • Werkuren per week zijn in overleg, deze functie is zowel parttime als fulltime mogelijk;

Wij zoeken jou!
Om succesvol te zijn in deze functie heb je al eerdere ervaring als zelfstandig werkend kok of ben jij toe aan een volgende uitdaging in de keuken.

Heb jij interesse om ons team te komen versterken?

Solliciteren kan door een korte motivatie met je CV te sturen naarFunctie:zelfstandig werkend kok
Startdatum:05-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2333 – 2333
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met YveY via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Zelfstandig Werkend Kok YveY 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures