Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Nijmegen

Wij zoeken een vrijwilliger voor de groep beeldhouwen (voorkeur op de dinsdagochtend tussen 10.00-12.00 uur, ander dagdeel in overleg).

Taakomschrijving:

Als vrijwilliger begeleidt je wekelijks de activiteit beeldhouwen.

Functie-eisen:

Je bent creatief en vindt het leuk om actief bezig te zijn met andere mensen.

Wat wij te bieden hebben:

Je kunt gratis deelnemen aan andere activiteiten van het centrum. Je krijgt een kleine vrijwilligersvergoeding en gratis koffie en thee. Daarnaast organiseert het centrum een paar keer per jaar leuke activiteiten voor vrijwilligers.

Door het begeleiden van creatieve activiteiten kun je je persoonlijk ontwikkelen en (werk-)ervaring opdoen. Daarnaast kun je bij het centrum veel mensen ontmoeten en doe je nieuwe creatieve ideeën op.

Werktijd:

Eén dagdeel per week

Vereisten

Over Hobbycentrum Nijmegen-Oost

'Ontmoeten, leren en inspireren', dat is in drie woorden uitgelegd wat we met onze creatieve activiteiten bereiken. Je kunt bij ons technieken leren, creatieve en kunstzinnige vaardigheden oefenen met vaak als resultaat: een prachtig werkstuk, een portie extra zelfvertrouwen en een gezellige dag met inspirerende ontmoetingen.

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende activiteiten; kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met een bepaalde activiteit of techniek, ben je van harte welkom om bij ons in een proefles kennis te maken met misschien wel je nieuwe hobby. Maar ook als ervaren amateur of zelfs volleerd kunstenaar kun je bij ons terecht. Alle activiteiten worden begeleid door onze enthousiaste vrijwilligers. Op elk moment in het jaar kun je hiermee starten, en omdat we het belangrijk vinden dat iedereen kan deelnemen, is de deelnemersbijdrage laag. Je kunt bij ons ook terecht voor alleen een praatje of een kopje koffie, ook als je niet aan een creatieve activiteit wilt meedoen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Op deze website kun je zien wat er in ons Hobbycentrum te doen is. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Er is altijd iemand aanwezig die je meer informatie of een rondleiding kan geven.

Ben je geïnteresseerd? Druk op de aanmeldknop!

Hobbycentrum Nijmegen Oost

Activiteit

Bestuur, organisatie, coördinatie & advies Kunst & cultuur Zorg Zorg

Categorie

Kunst & cultuur

Voor vrijwilligers

Openingstijden

Contact bemiddelingscentrum Ma t/m Do 10:00 - 16:00Functie:vrijwilliger
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vrijwilliger Stichting Vrijwilligerscentrale Nijmegen 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures