Vacature Voorbewerker/Werkplaatschef

Voorbewerker/Werkplaatschef in Nijmegen

ABS Autoherstel B.V. logo

Op locatie

  • Nijmegen , Gelderland , Nederland
Werkplaats algemeen

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe voorbewerker/werkplaatschef?

Wil jij deel uitmaken van een opbouwend team en de kar trekken als ervaren voorbewerker/werkplaatschef? Bij Boekhorst Autoschade in Nijmegen zoeken we een gedreven professional die niet alleen ervaring heeft, maar ook anderen de kneepjes van het vak kan leren. We lunchen samen en sluiten de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.


Jouw rol:

Als voorbewerker/werkplaatschef ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van auto's voor het spuitproces. Dit omvat schuren, matteren, plamuren, vet- en stofvrij maken, in de grondverf spuiten, glad uitschuren en afplakken. Je speelt een cruciale rol in het autoschadeherstelproces, met als doel topkwaliteit en tevreden klanten te garanderen. Daarnaast geef je als Chef Werkplaats leiding aan ons energieke team in de werkplaats. Je taken omvatten het instrueren en coördineren van medewerkers, het bewaken van de dagelijkse voortgang en het uitvoeren van eindcontroles voor klantafleveringen. Je zorgt ervoor dat kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften worden nageleefd en dat de werkplaats altijd een representatieve uitstraling heeft.


Wat bieden wij:

  • Een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met jouw ervaring en leeftijd.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.
  • Een prettige werksfeer.
  • Gezamenlijke lunch en vrijdagmiddagborrels.

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met ruim 80 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Met meerdere locaties in het midden, noorden en oosten van het land, zijn we altijd dichtbij, toegewijd en ondernemend om onze klanten te bedienen.

Vereisten

Wat vragen wij:

• Een afgeronde beroepsopleiding in de schadeherstelbranche.

• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

• Brede kennis van autoschadeherstel en ervaring in leidinggevende posities.

• Flexibiliteit, positiviteit en klantvriendelijkheid.

Solliciteren

Functie:voorbewerker werkplaatschef
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ABS Autoherstel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Voorbewerker/Werkplaatschef ABS Autoherstel 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures