Vacature Vloerspecialist

Vloerspecialist in Nijmegen

:

- uitkering - - . -

.


، ،

Vloerspecialist

Wat zijn je taken?

Als Vloerspecialist bij ben je verantwoordelijk voor het vloeronderhoud bij diverse opdrachtgevers. Je weet na inspectie direct wat een vloer nodig heeft en weet dit als geen anders uit te voeren.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als Vloerspecialist voer je de volgende werkzaamheden uit: - Inspecteren van vloeren en vaststellen van de werkmethode. - Voorbereiden van de vloerbehandeling, zoals leegruimen en afzetten van de ruimte. - Uitvoering van vloeronderhoud. - Afstemming met de klant. - Rapporteren van de verrichte werkzaamheden en vermelden van bijzonderheden.
Deze functie vraagt van jou
Je bent betrokken, dienstverlenend, klantgericht en hebt en vakinhoudelijke kennis. Gastvrijheid, eigenaarschap en representativiteit staan hierbij hoog in het vaandel. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de opdrachtgever goed verloopt. Je bent in bezit van eigen vervoer. Jij bent Trots op je resultaat, hebt Oog voor detail, toont Eigenaarschap voor opdrachtgevers en bent Trouw aan je collega's.Functie:vloerspecialist
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yalla Foundation via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Vloerspecialist Yalla Foundation 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures