Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Beuningen Gld

Ambulant verpleegkundige - Ewijk

Geef jij kleur?

Ben jij op zoek naar een dynamische functie en vind jij het heerlijk als geen dag hetzelfde is? Voor ons verpleegkundig team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Wij hebben vacatureruimte voor 28 tot 32 uur per week.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige in de 24 uurs dienst ben je beschikbaar voor bewoners en teams van alle afdelingen, woningen in de Alde Steeg in Beuningen en Waelwick in Ewijk. Tevens ben je inzetbaar voor onze cliënten in de wijk na alarmering. Je bent aanwezig in één van de locaties en telefonisch bereikbaar voor collega's. Je voert verpleegtechnische handelingen uit, coacht en ondersteunt collega's en bent het eerste aanspreekpunt bij incidenten en calamiteiten. Je werkt volgens een rooster in overleg met je team, dit betreft ook nachtdiensten.

Wie ben jij?

 • Je hebt je diploma verpleegkunde niveau 4 of 5
 • Je bent BIG geregistreerd en in het bezit van een rijbewijs
 • Je hebt aantoonbare en relevante werkervaring als verpleegkundige
 • Je hebt een coachende houding, bent sociaal en toegankelijk voor collega's
 • Je staat stevig in je schoenen, bent communicatief sterk en stressbestendig

Waar ga je werken?

Zorggroep Maas & Waal is een innoverende zorgorganisatie die cliënten met passie ondersteunt op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Wij geven hun leven extra kleur met ruim 1100 medewerkers en 400 vrijwilligers vanuit vier verschillende locaties; Beuningen, Beneden-Leeuwen, Ewijk en Druten.

Wat bieden wij jou?

Bij zorggroep Maas & Waal geloven we in de juiste mens op de juiste plek. Jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Hierbij volgen we de cao VVT. Dit betekent voor jou in een notendop:

 • Een vast contract tussen de 28 en 32 uur per week
 • Een bruto salaris van minimaal €3.174,50 en maximaal € 4.370,94 (FWG 50) afhankelijk van je werkervaring.
 • In ons vitaliteitsbeleid bieden we je een breed aanbod. Denk aan sporten na je werk, een leefstijlprogramma, een budgetcoach en interessante workshops. Vitaal leven is goud waard!
 • Onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering
 • Een aantal voordelen zoals een fietsplan, aankoop extra vakantiedagen en een jaarlijks belastingvoordeel op je reiskosten woon- werk verkeer
 • Wil je verder leren? Ook dat kan bij ons!


Functie:verpleegkundige
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3174 – 4370
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Verpleegkundige Zorggroep Maas & Waal 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures