Verjaardag van Willem wordt feestje met MAXIMAal voordeel!

Ook dit jaar zal Koningsdag er anders uitzien dan we gewend zijn. Toch is het wel degelijk mogelijk je ergens op te verheugen. Hoe? Koning Willem en Máxima kiezen dit jaar voor een onlinefeestje en dan doen wij dat ook! Met spetterende aanbiedingen in oranje. 

Hoeveel korting je op tassen van THEBAGSTORE krijgt, heeft helemaal met deze dag en datum te maken: 27-4! Maak je daar een sommetje van dan kom je op het getal 23 uit en dat is precies het aantal procenten dat je korting krijgt. En dat is niet niks!

Willem wordt wakker! 

Vanaf 26 april 16.00 tot en met 27 april krijg je 23 % korting op een tas van THEBAGSTORE! 

De Koning en zijn gezin zullen deze keer een bezoek brengen aan de high-tech campus in Eindhoven waar we als publiek voor een groot deel digitaal bij aanwezig kunnen zijn. Dat is natuurlijk wel iets anders dan feestelijk publiek, handen schudden en zaklopen, maar het is beter dan niets. Laten we ervan uitgaan dat we een stukje Brabantse gastvrijheid en gezelligheid te zien krijgen die aanstekelijk werken. Goed voor de Koningsdag-vibes die we in huiselijke kring moeten uitleven. Hoe? Trek je meest opvallende oranje outfit aan, zet de laptop en de oranjebitter klaar, en kom maar door met die oranje tompoezen. Zo haal je het maximale uit deze bijzondere Koningsdag.

Scoor een tas met oranjekorting!

Scoor voór deze feestdag nog een tas met oranjekorting. Je hoeft het overigens niet bij de kleur oranje alleen te laten. De korting geldt voor alle tassen, in alle kleuren. Dus ook in rood, wit of blauw. Oké, groen mag ook, en bruin, en geel, en… Je kunt een keuze maken uit de volledige collectie. Dat is nog eens een feestje vieren. Doe je mee? Hoera, hoera, hoera…

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.