Tijdcapsule is nu dicht en mag pas in 2069 weer open: `Ik hoop dat mijn vader dan geen long covid meer heeft`

Tijdcapsule is nu dicht en mag pas in 2069 weer open: `Ik hoop dat mijn vader dan geen long covid meer heeft`

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Nijmegen en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

AD heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-02-29 16:51:00:  Nijmegen - Wordt Finn (9) profvoetballer bij NEC en Ajax, is zijn vader genezen van long covid? Is de stad in 2069 nog wel te herkennen als Nijmegen en hebben de inwoners die bekende Nimweegse tongval?....

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van AD.

Deel dit bericht:

Redactie Nijmegenleeft

Welkom op de externe berichten pagina van Nijmegenleeft. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Tijdcapsule is nu dicht en mag pas in 2069 weer open: `Ik hoop dat mijn vader dan geen long covid meer heeft`

Nog meer externe nieuwsberichten