Vacature Teamleider Volkshuisvesting

Teamleider Volkshuisvesting in Nijmegen

Teamleider Volkshuisvesting

 • Nijmegen
 • 36 uur per week

 • Salarisindicatie:
 • € 4.804 - € 6.493 per maand

 • Sluitingsdatum:
 • 29-05-2024

https://www.werkenbijportaal.nl/wp-content/uploads/2023/10/Header_WV-2-e1713879838832.jpg

Waarom kiezen voor deze baan

Ben jij de coachende teamleider die van onze nieuwe gebiedsgerichte aanpak een succes maakt? En zoek je een baan waarin je écht iets kunt betekenen in het leven van mensen? Dan is de baan van Teamleider Volkshuisvesting echt iets voor jou!
Door een nieuwe manier van werken zijn we op zoek naar een teamleider voor regio Nijmegen.

Wat ga je doen?
Bij Portaal werken we aan wijken en buurten waar bewoners naar elkaar omkijken en zich thuis voelen. Een belangrijke opgave, helemaal in een tijd waarin de leefbaarheid in veel buurten onder druk staat. De teams Volkshuisvesting staan midden in de wijk. Zij zorgen voor een soepel verhuurproces, tevreden bewoners en inclusieve buurten waar het prettig woont.

Iedere wijk heeft zijn eigen karakter. Daarom stappen we vanaf 1 oktober over op een gebiedsgerichte aanpak. Zo kunnen we nog beter inspelen op wat een wijk, straat of bewoner nodig heeft. Als teamleider begeleid jij de collega's bij de overstap naar gebiedsgericht werken:

 • Je geeft leiding aan een gebiedsteam. Dit is een multidisciplinair team dat werkt aan de leefbaarheid & verhuur in één wijk. Sommige collega's zitten op kantoor, anderen hebben een functie in de wijk. Als teamleider zorg jij dat collega's met verschillende kerntaken (verhuur, leefbaarheid en sociaal beheer) samen verantwoordelijk zijn voor verhuur en de leefbaarheid in één gebied.
  Dat betekent dat het team moet werken als één geheel, ieder vanuit zijn eigen specialisme. Je werkt vanuit vertrouwen en verantwoordelijkheid, maar bent er als het nodig is. .
 • Je signaleert welke belemmeringen er zijn én welke kansen er liggen om resultaten te behalen. Je hebt het lef om obstakels uit de weg te ruimen, maar durft ook nieuwe wegen in te slaan als dat een beter resultaat oplevert.
 • Je stimuleert het team om goed samen te werken met de andere afdelingen binnen Portaal die in hetzelfde gebied werken, zoals dagelijks onderhoud en team vastgoedprojecten.

Hier herken jij jezelf in

 • Je geeft op een coachende manier leiding aan de teams. Je bent geen micro-manager maar gelooft in eigenaarschap.
 • Jij hebt oog voor de mensen in je team en wat ieder individu nodig heeft om te groeien in zijn baan.
 • Je hebt een inspirerend enthousiasme, waardoor collega's voelen dat jullie als team klaar zijn voor alles wat er op jullie afkomt. Anders kijken en anders organiseren zijn hierbij de sleutelwoorden.
 • Netwerken, binnen én buiten Portaal, gaat jou gemakkelijk af. Je werkt veel samen met collega's in de regio, zoals de adviseurs Volkshuisvesting, maar ook met externe partijen.

We bieden jou…

 • Een baan voor 32 tot 36 uur in schaal K van de CAO Woondiensten. Het salaris is minimaal € 4.804,- en maximaal € 6.493, bruto per maand, exclusief vakantietoeslag op basis van 36 uur per week.
 • Een kilometervergoeding of 100% vergoeding van je OV-kosten.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Een ruim opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht mag besteden aan je ontwikkeling.
 • Een vitaliteitsbudget, waaruit jij je sportschoolabonnement of massage kan betalen, óf om op te tellen bij je opleidingsbudget.
 • Wij vinden een gezonde balans tussen werk en privé ontzettend belangrijk. Je ontvangt een thuiswerkbudget om je werkplek goed in te kunnen richten en je krijgt een thuiswerkvergoeding.
 • Je standplaats is het regiokantoor in de regio waar je gaat werken, maar je kunt ook vanuit huis en de kantoren van Portaal in de regio werken. Ook kun je je werkuren flexibel over de week verdelen.

WIJ ZIJN PORTAAL
Wij werken aan buurten waar bewoners naar elkaar omkijken en zich thuis voelen. In een tijd waarin samenleven onder druk staat belangrijker dan ooit. We verhuren een thuis aan meer dan 95.000 bewoners in de regio's Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht en Leiden.

Met een groot woningtekort, klimaatcrisis en steeds meer sociale ongelijkheid zijn onze uitdagingen groot. En dat vraagt om lef. Lef om de dingen net even anders te doen. Om nieuwe wegen in te slaan en creatieve oplossingen te bedenken.
Dat doen we niet alleen, maar samen met onze bewoners, gemeenten en onze partners in de wijk.

Hoe dat eruit ziet? Wij betrekken onze bewoners vroeg bij wat we gaan doen. Luisteren naar hún ideeën, want zij maken de wijk. Minder beton, meer groen. Het mixen van sociale en middenhuur.
En we kiezen voor onconventionele oplossingen om buurten inclusiever te maken. Een goed voorbeeld daarvan zijn onze gemengd wonen-projecten. Daarin lopen we voorop.

Een fijn thuis begint met een betaalbare, goed onderhouden en duurzame woning. Maar wij gaan een stap verder. Want fijn wonen is goed met elkaar samenleven, in een fijne, veilige wijk.
Daarom werken wij met bijna 1000 collega's keihard aan onze missie: bijdragen aan goed samenleven. Voor elkaar.

En nu?
Ben je enthousiast geworden? We ontvangen je brief en cv graag uiterlijk 29 mei 2024.
Wil je meer weten over de functie? Bel dan met de ; Daniëlle Gerritsen op tel nr voor Nijmegen.


Portaal wil een woningcorporatie zijn waar iedereen zich gerespecteerd en thuis voelt.

Functie:teamleider volkshuisvesting
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4804 – 6493
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Portaal via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Teamleider Volkshuisvesting Portaal 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures