Vacature Teamleider Control

Teamleider Control in Nijmegen

Neem contact op met Careerguide

Financial Control: werken in het financiële hart van het Radboudumc. Je geeft leiding aan de teams Control & Analyse en Zorgomzet met 3, respectievelijk 4, financial controllers.

Functie

Altijd al willen werken in het financiële hart van het Radboudumc? Grijp dan nu je kans!
Ongeveer 1,4 miljard euro jaaromzet op concernniveau, waarvan circa 800 miljoen euro financiële middelen waarover we afspraken met zorgverzekeraars maken: kort gezegd is dat waar het in je verantwoordelijke en interessante functie als teamleider Financial Control om draait. Je geeft leiding aan twee teams die ons academisch ziekenhuis helpen om dit publieke geld verantwoord, inzichtelijk en efficiënt aan zorg, onderwijs en onderzoek te besteden. En als lid van het managementteam van de Financiële Administratie draag je bij aan het beleid van de afdeling.

Wat je werk als teamleider vooral zo interessant maakt?
Dat is de combinatie van leidinggeven en je inhoudelijke betrokkenheid bij financiële dossiers en onderwerpen. Je faciliteert en inspireert je teams die in belangrijke mate zelfsturend zijn en je zorgt ervoor dat alles in de dagelijkse werkpraktijk soepel verloopt. Bovendien bouw je aan de kwaliteit van de teams en hun werkwijze. Daarbij heb je veel aandacht voor het verder verbeteren van de prestaties van je teams én van de financiële processen binnen de hele organisatie. Vanzelfsprekend zet je concrete stappen om deze verbeteringen ook te realiseren.


Werkplek

Financial Control: werken in het financiële hart van het Radboudumc . Je geeft leiding aan de teams Control & Analyse en Zorgomzet met 3, respectievelijk 4, financial controllers. De teams zijn onderdeel van Financial Control van de Financiёle Administratie, één van de vijf subafdelingen van Financiёn van het Radboudumc. De afdeling Financiёn speelt met circa 180 medewerkers een cruciale rol in één van de belangrijkste uitdagingen van ons academisch ziekenhuis: in de continu veranderende zorg meer doen met minder geld. Dat maakt je werk als financieel expert bij Financiёn juist ook erg interessant en dynamisch. Daarbij werken we als afdeling in een informele en prettige sfeer samen, met veel mogelijkheden om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.
Jouw teams leveren ieder op hun eigen terrein een waardevolle bijdrage aan de belangrijke opgave van Financiёn. Twee teams met stevige ambities, die jij helpt realiseren. Control & Analyse is verantwoordelijk voor het toetsen van de opzet, het bestaan en de juiste werking van de financieel-administratieve processen. Deze leiden samen tot de cijfers van de afdelingen binnen het Radboudumc en de organisatie als geheel. Het team analyseert deze cijfers. Zorgomzet is onmisbaar voor het bepalen van de omzet uit geleverde zorg binnen ons hele ziekenhuis, het maken van schadelastprognoses en voor de afrekening met zorgverzekeraars.
Daarnaast zijn je medewerkers vanuit hun specifieke expertise betrokken bij projecten die bijvoorbeeld op het gebied van IT of HR lopen en vervangen zij soms tijdelijk financiёle collega's bij afdelingen van het Radboudumc. In de dagelijkse praktijk werkt Financial Control intensief samen met andere teams en subafdelingen van Financiёn, onder meer met Business Control en Zorgverkoop.
Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

We zijn er voor iedereen
Wist je dat het Radboudumc tot de meest inclusieve organisaties ter wereld behoort? We staan op plek 52 in de internationale ranking van Financial Times. Daarmee zijn we de hoogst genoteerde gezondheidsorganisatie van Nederland. We streven naar een goede (gender)balans in alle functies. En je krijgt de kans je unieke persoonlijkheid en talenten in te zetten. Dus wie jij ook bent, je bent welkom!

Profiel

Je bent een ervaren en inhoudelijk sterke controller. Een gedreven leidinggevende die teams op een inspirerende manier meeneemt in verandering en verdere verbetering. Ook ben je een verbinder, duidelijk, daadkrachtig en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast kun je goed analyseren, heb je oog voor detail en kun je tegelijkertijd op hoofdlijnen sturen. Daarbij schakel je makkelijk tussen veel betrokken partijen en op alle niveaus. En niet te vergeten kun je prima werken in een omgeving waar soms iets urgent is, maar waar je van tijd tot tijd ook een lange(re) adem nodig hebt. Zo ben jij!
Verder geldt voor jou:

  • je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een bedrijfseconomische richting;
  • je hebt ruime werkervaring als controller. Het zou fijn zijn als je deze werkervaring (deels) in de zorg hebt opgedaan, maar dit is geen vereiste;
  • je hebt leidinggevende ervaring;
  • je herkent jezelf in de manier van werken en de kernwaarden van het Radboudumc.

Solliciteren

Graag ontvangt Radboud UMC je sollicitatie voor de functie van Teamleider Control, Analyse en Zorgomzet in Nijmegen via de sollicitatiebutton.

Contactpersoon

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Jouw sollicitatie kan je richten aan en/ of .Functie:teamleider control
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Public Search via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Teamleider Control Public Search 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures