Stoere kinderen, sterke verhalen

Voor stoere kinderen is er op zondag 7 mei een dag vol leuke activiteiten in Brebl (Honigcomplex). Met sterke verhalen van bekende schrijvers Bibi Dumon Tak en Jerry Hormone en swingende muziek van Rock ‘n’ Roll Jonkies. Dit is de eerste kids-editie van ‘Stoere mannen, sterke verhalen’ door de Bibliotheek Gelderland Zuid en Kids ‘n’ Billies.

Het hoofdprogramma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, bestaat uit Jeroen Aalbers, alias, Jerry Hormone. Hij is behalve muzikant ook de schrijver van kinderboeken, waaronder Borre. Schrijfster Bibi Dumon Tak, winnares van 4 zilveren en een gouden griffel, schreef onder meer ‘Fiet Wil Rennen’ en ‘Winterdieren’. Bovendien is ze dol op stoere weetjes om kinderen mee te verbazen.

Natuurlijk is er ook muziek. Deze keer komen een aantal bands van Rock ‘n’ Roll Jonkies de sterren van de hemel spelen. Deze ‘Jonkies’ maken deel uit van het talentontwikkelingsproject van Kids ‘n’ Billies voor jonge muzikanten.

Naast de schrijvers en de Rock ‘n’ Roll Jonkies is er een DJ en zijn er heel veel leuke kinderactiviteiten. Of je nou nog een kleintje bent of al bij de oudere kinderen hoort, niemand hoeft zich te vervelen. Ouders zijn natuurlijk ook welkom, want ook voor hun wordt het een te gekke middag.

‘Stoere kinderen, sterke verhalen’ is een initiatief om goede verhalen en muziek bij elkaar te brengen, speciaal voor stoere kinderen. Waar de Bibliotheek Gelderland Zuid zorgt voor de sterke verhalen, sluit Kids ’n Billies aan voor de onmisbare muzikale noot.

Wat: Stoere kinderen, Sterke verhalen
Waar: Brebl, Honigcomplex, Nijmegen
Wanneer: Zondag 7 mei, 14.00 – 17.00 uur (13.30 deuren open)
Prijs: Leden €4, Overige bezoekers €5, (kids tot 2 jaar gratis)
Meer informatie: www.obgz.nl/agenda-jeugd

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.