RN7 zorgt met Rood Groen Zwart Top 50 voor warming-up bekerfinale NEC

RN7 zorgt met Rood Groen Zwart Top 50 voor warming-up bekerfinale NEC

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Nijmegen en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

RN7 heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-04-11:  De spanning voor de bekerfinale van NEC giert door de hele regio. Alle kaarten zijn verkocht, de bussen zijn vol en de stad versierd. RN7 staat uitgebreid stil bij de bekerfinale met interviews, voorbeschouwingen, een speciale hitlijst en zoals altijd het live radioverslag van de wedstrijd.

Rood Groen Zwart Top 50

Op zaterdag 20 april is bij RN7 de Rood Groen Zwart Top 50 te horen. RN7 zorgt met lijst met de 50 allergrootste NEC-hits voor de ideale warming up voor de bekerfinale. De Rood Groen Zwart Top 50 is zaterdag 20 april van 12:00 - 18:00 uur te volgen bij RN7 op radio, televisie en online.

Stemweek voor Rood Groen Zwart Top 50 De hits en de volgorde van de Rood Groen Zwart Top 50 worden bepaald door het publiek. Alle luisteraars en kijkers van RN7 én alle supporters van NEC worden opgeroepen via de website van RN7 hun favoriete NEC-hit door te geven. Vrijdag 12 april wordt in het programma 'VrijMiBo' de stemweek officieel geopend door de Nijmeegse burgemeester Bruls. Hij zal de allereerste stem voor Rood Groen Zwart Top 50 uitbrengen.

Groot volksfeest in onze regio

Maurice de Mandt, NEC-watcher bij RN7: "Met de Rood Groen Zwart Top 50 gaan we iedereen in de stemming voor de bekerfinale brengen. Het belooft een unieke lijst te worden met de beste hits uit De Goffert, de echte Nijmeegse meezingers en nieuwe nummers die speciaal voor deze bekerfinale zijn uitgebracht. Tijdens de uitzending op radio én televisie zullen artiesten hun hit live komen spelen. Schele Daan, de gebroeders Knipping en Danny Purcival en Djahboy hebben al toegezegd hun nummer live te komen spelen als ze in de lijst staan. Met de Rood Groen Zwart Top 50 zorgen we daags voor de bekerfinale al voor een groot volksfeest in onze regio."

Podcast en extra NEC Updates

Vanaf maandag 15 april maakt RN7 extra programma's op radio en televisie. Op maandagavond is er een extra lange uitzending van de NEC Update Live op radio en televisie. De uitzending is (later) ook als podcast terug te luisteren. Op televisie is er iedere dag een NEC Update met interviews, de bekerhistorie van NEC met o.a. Jan Peters en Sije Visser en de fratsen van Henniesee. Op zaterdagavond zijn er de hele avond specials van N.E.C. TV te zien op het televisiekanaal van RN7.

Live radioverslag bekerfinale

Op zondag staat alles in het teken van de bekerfinale. Vanaf 10:00 uur is de opmaat naar de aftrap van Feyenoord – NEC. RN7 doet van alle wedstrijden van NEC live verslag op de radio, dus ook van de bekerfinale. Vanaf 18:00 uur is het verslag van de wedstrijd te horen bij RN7. In aanloop naar de aftrap zijn er interviews te horen en zijn er sfeerimpressies vanuit supportersbussen, het fanplein bij de Kuip en de binnenstad van Nijmegen.

Over RN7

RN7 is de streekomroep voor de gemeenten Nijmegen, Beuningen, Druten, Wijchen en Overbetuwe. Wij informeren, amuseren en verbinden inwoners van deze streek via televisie, radio en online. RN7, Omroep Berg en Dal, GL8 en ExtraFM verzorgen samen het regionieuws, 7 dagen per week op het gezamenlijke nieuwsplatform RN7.nl..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van RN7.

Deel dit bericht:

Redactie Nijmegenleeft

Welkom op de externe berichten pagina van Nijmegenleeft. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. RN7 zorgt met Rood Groen Zwart Top 50 voor warming-up bekerfinale NEC

Nog meer externe nieuwsberichten