Vacature Recruiter

Recruiter in Nijmegen

Vacature:

Locatie: Nijmegen

Uren: 12 uur (tijdelijk)

Sluitingsdatum: 17 mei 2024 vrijdag 17 mei 2024

Bij de RIBW doen we samen wat écht nodig is. We zijn er voor onze cliënten: mensen met een ernstige psychische kwetsbaarheid. Met onze herstelondersteunende begeleiding helpen we hen structuur te vinden, weer in zichzelf te geloven, zo zelfstandig mogelijk te leven en weer mee te doen in de samenleving.


Wie ben jij?
Als ben je verantwoordelijk voor de in- en doorstroom van medewerkers. Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor een professioneel werving- en selectieproces; je plaatst de vacatures en onderhoudt de vacatureteksten, doet een eerste selectie, voert kennismakingsgesprekken, schakelt met de vacaturehouders en eventuele externe partijen, hebt en houdt een goed contact met de kandidaten en zorgt voor een warme onboarding. Samen zorgen wij voor een duurzame match! Daarnaast bouw je samen met je collega en ons communicatieteam aan het werkgeversmerk van de RIBW Nijmegen en Rivierenland en zorgt voor de daarbij horende arbeidsmarktcommunicatie. Denk hierbij aan het onderhouden van de werken-bij pagina, je vertegenwoordigt de organisatie bij externe events, het creëren van actuele content en het zorgen voor een optimale candidate experience.

Doordat jij jezelf proactief opstelt weet je wat er binnen de organisatie speelt en kun jij inspelen op de vraag die er ligt en welke regionale verschillen er zijn, zowel intern als op de arbeidsmarkt. Je onderhoudt ook een talentpool, waarbij je warm contact houdt met de kandidaten en je hebt regelmatig contact met s van andere organisaties over kandidaten in het kader van mobiliteit. Kortom een veelzijdige functie waarin je veel ruimte krijgt om jouw ideeën en creativiteit in te brengen.

Jouw team
Stap bij ons in het HR team dat bestaat uit 11 collega's die prettig met elkaar samenwerken. In ons team wordt hard gewerkt en veel gelachen.

Wat heb je nodig?


 • Je beschikt over hbo-werk- en -denkniveau en hebt enkele jaren ervaring als (corporate)
 • Je weet je weg te vinden binnen diverse wervingskanalen en hebt bij voorkeur ervaring met AFAS.
 • De recruitmenttermen onboarding, referral recruitment, employer branding, candidate experience, online marketing en sourcing klinken jou als muziek in de oren en je hebt genoeg ideeën om dit verder op te pakken en uit te werken.
 • Je kunt goed plannen en organiseren en bent zowel mondeling als schriftelijk sterk onderlegd.
 • Je bent een echte netwerker en verbinder.
 • Je bent 3 x 4 uur beschikbaar, bij voorkeur op maandag, donderdag en vrijdag.
 • Mensen omschrijven jou als een proactieve collega die ondernemend en creatief is.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wat kun je bij ons verwachten?
Kort gezegd: wij bieden jou de ruimte en de mogelijkheid om te doen waar je goed in bent én je daarin te ontwikkelen.

 • Je werkt in meerdere teams waarin je grotendeels samen met collega's werkzaamheden naar eigen inzicht kunt organiseren.
 • Ook investeren we graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt veel ruimte voor deskundigheidsbevordering en intervisie, goede studiefaciliteiten, zoals een individueel scholingsbudget en toegang tot onze online leeromgeving.
 • Geniet van de voordelen van op je (elektrische) fiets naar het werk gaan, blijf in vorm door te sporten, en profiteer van de moderne technologie met de nieuwste laptop of mobiel. Wij bieden je hierin diverse fiscale voordelen.
 • Je goed voelen in je werk vinden wij ook belangrijk. Daarom vergoeden we bijvoorbeeld een cursus Mindfulness en drie keer per jaar een stoelmassage.
 • We bieden je een tijdelijk contract voor de duur van 5 maanden (24 juni t/m 24 november) in verband met zwangerschapsvervanging.
 • Deze functie is ingeschaald in FWG schaal 50 (min. €3.218,- en max. €4.263,- bij een fulltime dienstverband). Onze arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-GGZ.

Neem dan contact op met , via telefoonnummer of Judith Boorsma, via telefoonnummer

Wil je eerst meer weten over de RIBW Nijmegen & Rivierenland?
Kijk dan op https://www.ribw-nijmegenrivierenland.nl/werken-bij

Zet jij de eerste stap?
We leren je namelijk graag kennen! Klik op de button 'Solliciteer direct' op onze website en stuur ons je sollicitatie met CV en een korte motivatie voor 17 mei 2024. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum en tijdstip.Functie:recruiter
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3218 – 4263
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RIBW Nijmegen & Rivierenland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Recruiter RIBW Nijmegen & Rivierenland 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures