Vacature Operator

Operator in Nijmegen

Benieuwd naar een baan in de duurzame maakindustrie? Als operator in een 4/5ploegendienst leer je verschillende thermovormprocessen, zoals het produceren van potten en containers. Dit bedrijf recycleert kunststoffen met geavanceerde extrusie en thermovormtechnieken tot hoogwaardige eindproducten. Zelfs zonder ervaring ben je welkom, want wij bieden een volledige opleiding, van begin tot eind. Solliciteer nu en begin vandaag nog aan deze spannende kans! Functieomschrijving Start je loopbaan als Operator waarbij je je voornamelijk richt op het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het verpakken van producten. Laat zien wat je in huis hebt en er staat een opleidingstraject klaar om door te groeien tot Proces Operator! Als ervaren Proces Operator krijg je de volledige verantwoordelijkheid over een of meerdere machines. Naast incidenteel inpakwerk, ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, het afstellen en opstarten van machines, en voortdurende optimalisatie van het proces om de maximale output te realiseren. Functievereisten Voor deze positie is een mbodiploma op niveau 2 of 3 vereist, of de bereidheid om dit te behalen. We zoeken iemand die niet terugschrikt voor fysieke arbeid en

 • Bij voorkeur 1 tot 2 jaar ervaring heeft in een productieomgeving.
 • Een heftruckcertificaat heeft of bereid is dit te behalen.
 • Open staat voor verdere opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern.
 • Beschikbaar is voor verschillende werktijden, zoals vroeg (0700 tot 1500 uur), avonddienst (1500 tot 2300 uur) en nachtdienst (2300 tot 0700 uur).
 • Gemotiveerd is om een vak te leren.
 • Affiniteit heeft met techniek.
Arbeidsvoorwaarden Wat staat er voor jou klaar? Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, met
 • Een gegarandeerde 13e maand aan het einde van het jaar.
 • Een salaris tot maximaal €3.200, per maand, inclusief een ploegentoeslag van 28% voor werk in een 5ploegendienst.
 • Training en praktijkgerichte opleiding met volop kansen voor doorgroei, in een ontspannen werkomgeving.
 • Een opleidingstraject om Proces Operator te worden.


Functie:operator productie metaaladditieven
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2350 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via denbosch@pro-industry.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.pro-industry.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Operator Pro Industry 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures