Vacature Monitoren

Monitoren in Nijmegen

RAVON

Beheer poelen
In juni 1992 richtten leden van IVN, KNNV, RAVON Noord-Brabant, Vogelwerkgroep De Kempen en medewerkers van de gemeente Eindhoven Poelenwerkgroep Eindhoven op voor beheer, ontwikkeling en monitoring van deze amfibieënpoelen. Poelenwerkgroep Eindhoven is onderdeel van Stichting Stadsnatuur Eindhoven.

Poelenadoptieprogramma
Sinds 1999 kent Eindhoven het Poelenadoptieprogramma. Basisscholen krijgen de mogelijkheid om een poel te adopteren. Inmiddels doen 35 basisscholen hier structureel aan mee. De kinderen helpen met het monitoren en beheren van een eigen poel in de buurt van hun school. Voor meer informatie en hun natuuravonturen: www.facebook.com/poelenineindhoven

Monitoren
Om te volgen welke amfibieën gebruik maken van de poelen gaan de poelenwerkgroepers van eind februari tot juli in kleine groepjes op stap, bewapend met schepnet en zaklamp, om gegevens te verzamelen. Dit gebeurt meestal 's avonds in het donker, omdat dan de meeste amfibieën actief zijn.

De kennis van verspreiding geeft waardevolle informatie over hoe het met de verschillende soorten amfibieën gaat, zowel gewone soorten als bruine kikker en gewone pad, maar ook voor minder gewone alpenwatersalamander, vinpootsalamander en de heikikker.//p>Functie:monitor
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RAVON via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Monitoren RAVON 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures