Vacature Meedenkers over het Ravon

Meedenkers over het Ravon in Nijmegen

RAVON

Vrijwilligers Informatie Portaal (VIP)

Vrijwilligers op het RAVON Hemelvaartweekend. Foto: Jelger Herder

Als vrijwillige waarnemer ben je soms op zoek naar actuele informatie, een antwoord op een praktische vraag of specifieke informatie over de verschillende soorten reptielen, amfibieën en vissen die in Nederland voorkomen. Dan is deze pagina dé plek om te kijken. We verzamelen hier alle informatie die relevant kan zijn als je voor RAVON aan de slag gaat. Voor zowel praktische tips als diepgaander achtergrond informatie kan je hier terecht. Je vindt hier ook korte nieuwsberichten speciaal voor vrijwilligers.

Nieuws

Gezocht: meedenkers over het RAVON meerjarenplan

Gezocht: meedenkers over het RAVON-meerjarenplan

RAVON is meer dan een organisatie die kantoor houdt in Nijmegen en Amsterdam. Bij RAVON is een heel netwerk aan bevlogen vrijwilligers betrokken. Zonder hen, geen RAVON. Daarom willen we graag deze gepassioneerde achterban een plek bieden om mee te kunnen denken met thema's die voor RAVON belangrijk zijn.

Bij de klankbordgroep staat jaarlijks een ander onderwerp centraal. Voor 2024 is het thema: een nieuw meerjarenplan. Tijdens twee avonden gaat de groep aan de slag met ideeën verzinnen en plannen uitwerken. Op de RAVON-dag is er een workshop waarin de resultaten gepresenteerd worden en bezoekers van de RAVON-dag ook hun ei kwijt kunnen over dat onderwerp. Ter afsluiting wordt het thema voor volgend jaar gepresenteerd. Hiervoor wordt een nieuwe klankbordgroep samengesteld.

Wie zoeken we?
- Een hart voor RAVON : wat RAVON doet, laat je niet koud. Je bent een vrijwilliger of waarnemer en hebt affiniteit met de soortengroepen van RAVON, maar snapt ook dat RAVON in het dagelijkse werk met verschillende dynamieken te maken heeft.
- Dromers : in 2024 gaat de klankbordgroep aan de slag met het nieuwe meerjarenplan van RAVON. Dat betekent dat we verder kijken dan alleen dit jaar. Wat willen we komende jaren bereiken? Waar staan we over 5 jaar en hoe is de weg daar naartoe? Je moet dus wel een beetje een dromer zijn om te kunnen deelnemen aan deze avonden.
- Je hoeft geen expert te zij n: word je enthousiast om op deze manier bij te kunnen dragen aan RAVON, maar twijfel je of het wel wat voor je is? Wees gerust, je hoeft geen expert te zijn in meerjarenplannen schrijven. Iedereen die wil bijdragen, kan zich aanmelden.

Wat vragen we?
- Aanwezigheid bij twee avonden (9 september en 7 oktober) en bij de RAVON-dag (9 november). Alle bijenkomsten zijn in Nijmegen.
- Er ligt al een eerste (niet heel erg ruwe) versie van het meerjarenplan. Samen met de andere leden van de klankbordgroep voorzie je die van feedback en ga je brainstormen over nieuwe mogelijkheden. Kortom, je levert constructieve input om het meerjarenplan naar een hoger niveau te tillen.

Wat bieden we?
- Meer dan een kijkje in de keuken van RAVON, want je zit mee aan de schrijftafel.
- Je leert hoe je mee kan denken in het proces van meerjarenplannen opstellen.
- Je maakt kennis met andere RAVON-vrijwilligers die net als jij een hart voor onze soorten hebben.
- Reiskostenvergoeding voor je reis naar Natuurplaza in Nijmegen.

Aanmelden?
Word je enthousiast? Stuur dan een korte motivatiebrief naar onze vrijwilligerscoördinator. Ook dan kan je terecht bij onze vrijwilligerscoördinator Kaat Willemse ()
Aanmelden voor 21 augustus 2024

Vragen?

Kaat Willemse

Kaat Willemse, vrijwilligerscoördinatorFunctie:meedenkers
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RAVON via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Meedenkers over het Ravon RAVON 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures