Vacature Medisch Pedicure

Medisch Pedicure in Nijmegen

Waar kunnen we mee helpen?

Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Medisch pedicure

24 uur

Interesse in deze vacature?

Vacature: Medisch Pedicure
Waar: De Waalboog, dienst Behandeling & Begeleiding
Salaris: €2.536 - €3.502

Uren: 24 uur

Heb jij passie voor het vak medisch pedicure en begeleid je met een positieve en enthousiaste instelling onze bewoners met voetproblemen dan is dit de functie voor jou. Wij zoeken een initiatiefrijke, communicatief vaardige, nauwkeurige en zelfstandige collega die in een enthousiast team wil komen werken.

Waar kom je werken
De Waalboog bevindt zich midden in een ontwikkelingsproces en we zoeken daarom een collega die sterk gemotiveerd is om, samen met de andere medewerkers van het team, de afdeling verder te ontwikkelen. Je werkt in een team van 3 ervaren (medisch) pedicures, dat deel uitmaakt van de dienst Behandeling en Begeleiding. Wij stellen het welbevinden van onze bewoners centraal en vinden het belangrijk om nieuwe paden te ontdekken en onze taken van medisch pedicure te optimaliseren zodat de organisatie ook op dit gebied up-to-date blijft. Hierin werken we binnen het team behandeling en begeleiding samen aan veranderingen.

De functie
Als medisch pedicure onderzoek, behandel en begeleid je de bewoners met voetproblemen. Je stelt voor hen een deelbehandelplan op, dat aansluit op het multidisciplinaire zorgplan. Daarnaast leg je belangrijke onderzoeks- en behandelinformatie vast in het cliëntdossier. Zijn er bijzonderheden? Dan bespreek je die met de senior medewerker verzorging & welzijn of met de specialist ouderengeneeskunde. Je regelt bovendien eventuele individuele hulpmiddelen of orthesen en houdt de voorraad aan gebruiksmaterialen bij. Natuurlijk sta je ook klaar om de andere zorgprofessionals, de bewoners én hun familie te informeren, instrueren en adviseren. Daarnaast signaleer je knelpunten in de dienstverlening en denk je betrokken mee over oplossingen. En tot slot: je werkt op alle locaties van De Waalboog.

Het team
De Waalboog bevindt zich midden in een ontwikkelingsproces. We zoeken daarom een collega die sterk gemotiveerd is om, samen met de andere medewerkers van het team, uitvoering te geven aan de taken van het team en deze verder te ontwikkelen. Je werkt in een team van 3 ervaren (medisch) pedicures, dat deel uitmaakt van de dienst Behandeling en Begeleiding. Wij stellen het welbevinden van onze bewoners centraal en vinden het belangrijk om nieuwe paden te ontdekken en onze taken van medisch pedicure te optimaliseren zodat de organisatie ook op dit gebied up-to-date blijft. Hierin werken we binnen het team behandeling en begeleiding samen aan veranderingen. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega met een flexibele instelling en een frisse blik.

Wat vragen wij van je?
Bij De Waalboog wonen mensen die te maken hebben met ouderdomsproblemen. Het is belangrijk dat zij een zo passend mogelijk vervolg geven aan hun leven, ondanks somatische klachten en/of mentale achteruitgang. Wat moet jij in huis hebben om daaraan bij te dragen? We zetten het graag voor je op een rij.

  • Je beschikt over een diploma medisch-pedicure. Je bent tactvol en invoelend en weet je cliënten geduldig te motiveren, juist ook als ze weerstand bieden door angst, pijn, verwardheid of beperkt uithoudingsvermogen.
  • Je haalt plezier uit de zelfstandigheid van je functie, maar bent ook een teamplayer in hart en nieren.
  • Je hebt oog voor kwaliteit van zorg en pakt verbeterkansen graag op.
  • Je houdt ontwikkelingen in je vakgebied bij en weet die te vertalen naar je eigen praktijk.

Wat bieden we jou?

  • Een leuke en uitdagende baan als pedicure op alle locaties van De Waalboog
  • Je salaris is conform de CAO-VVT, FWG40. Het salaris wordt bepaald op basis van werkervaring.
  • Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in reiskosten.

Enthousiast? Reageer dan nu!
Heb jij een diploma medisch pedicure en zie je een toekomst bij De Waalboog helemaal zitten? Neem dan contact op met en Begeleiding via . We kijken naar je uit!

Solliciteren is mogelijk tot en met 10 mei 2024 via de sollicitatieknop. De gesprekken vinden in overleg plaats.

De Waalboog

Goede (ouderen)zorg gaat bij De Waalboog over een passend vervolg vinden. Passend bij de bewoner en wat hij of zij graag doet. En passend bij de omstandigheden. Samen met de bewoner en de mensen om hem of haar heen geven we een waardige invulling aan het leven bij De Waalboog. Zo thuis als maar kan. Die specialistische zorg, behandeling en ondersteuning bieden we in een prettige werkomgeving. Een omgeving waarin waarden als professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend belangrijke uitgangspunten zijn. Een omgeving waarin er ruimte is voor nieuwe ideeën en je eigenaarschap kunt nemen voor je werk. En je volop de kans krijgt om je te ontwikkelen, op een manier die past bij jouw achtergrond, opleiding, talenten en kwaliteiten.Functie:medisch pedicure
Startdatum:22-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2536 – 3502
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting De Waalboog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Medisch Pedicure Stichting De Waalboog 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures