LUX30+ : Everybody Dance Now!

Let the 90’s return! Met LUX30+ gewoon lekker dansen gaan we terug in de tijd met de muziek hits van toen. Terug naar de tijd van Forest Gump, Pulp Fiction, The Godfather en The Terminator. Deze tweede editie vindt plaats op zaterdag 13 september. Stof je oude dansschoenen af, want ze mogen weer de vloer op!

Met LUX30+ gaan we terug naar het nachtleven van de 90’s/00’s, met af en toe ook muziek uit de 80’s. Dj’s Hans en Caspar (beiden bekend van voormalig “Danscafé de Swing”) zorgen voor een avond vol geweldige muziek. Van de Queen of Pop tot de Rolling Stones via 2 Unlimited tot Nivarna, de beste hits komen voorbij. Stilstaan is geen optie, de voetjes moeten van de vloer!

Zaal 7 wordt omgetoverd tot een ware 90’s disco. Zodat je al je dance moves zoals de Macarena, de Humpty Dance en de MC Hammer weer uit de kast kunt halen. Dat wordt genieten! Na de eerste editie van LUX30+ gaan we op 13 september gewoon weer verder waar we gebleven waren, we dansen gewoon lekker verder!

Op zaterdag 13 september is LUX30+ van 21.00 uur tot 02.00 uur in LUX. Een ticket is € 7,50 in de voorverkoop. Aan de deur betaal je € 8,50.

Voor meer informatie en kaarten: www.lux-nijmegen.nl/lux30+

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.