Vacature Inside Sales

Inside Sales in Nijmegen


stap zetten?

Doe de digitale intake en onze specialisten helpen je met een stappenplan om jouw nxtoffice te realiseren


stap zetten?

Doe de digitale intake en onze specialisten helpen je met een stappenplan om jouw nxtoffice te realiseren

DV 5832

Inside sales

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van onze organisatie en tegelijkertijd de kans krijgen om jezelf volop te ontwikkelen? Dat kan in ons jonge en gedreven salesteam bij nxtoffice. Dag in, dag uit zijn we bezig met het afhandelen van binnenkomende aanvragen en orders, het beheren en uitbouwen van zowel bestaande als nieuwe klantrelaties en het realiseren van zowel cross- als up-selling. Dit allemaal met één duidelijk doel voor ogen: onze omzetdoelstellingen behalen.

Team & inwerkperiode

Je wordt onderdeel van een jong en gedreven salesteam (gemiddelde leeftijd 26 jaar), maar wel met een flinke dosis praktijkervaring. De lijntjes op de afdeling zijn kort waardoor je goede begeleiding en ondersteuning krijgt van collega's. We houden ervan als je eigen ideeën inbrengt en initiatief neemt en daarvoor krijg je altijd de ruimte. Je bent één van ons en daarmee écht een aanvulling op het team. De eerste maand staat compleet in het teken van het kennismaken met je collega's en het bijbrengen van de benodigde kennis, zodat je na verloop van tijd zelfstandig aan de slag kan. Als Inside Sales medewerker werk je altijd op kantoor.

Jouw kans

Als Inside Sales medewerker speel je een cruciale rol in het beheren en uitbreiden van zowel onze bestaande klantenkring als het verwelkomen van nieuwe klanten. Jij staat aan het roer van het soepel afhandelen van binnenkomende aanvragen en orders, waardoor je een belangrijke bijdrage levert aan het creëren van een excellente klantbeleving. Grijp jij deze kans?

Dit ga je doen

 • Klantrelaties koesteren: je beheert en breidt bestaande klantcontacten uit en verwelkomt nieuwe klanten met open armen. Jouw aandacht en zorg zorgen voor langdurige klantrelaties.
 • Vlot in actie komen en structureel de opvolging van offertes verzorgen: geen aanvraag of order blijft door jou onbeantwoord. Met jouw snelle reactievermogen zorg je voor een soepele afhandeling, wat resulteert in tevreden klanten. Dit is jouw terrein waar kansen worden omgezet tot orders.
 • Kansen ontdekken en verzilveren: je volgt leads op die voortkomen uit onze (online) marketinginspanningen zowel op onze webshop als website. Hierbij durf je door te vragen, waardoor je een helder inzicht krijgt in de daadwerkelijke behoeften van de klant.
 • Creatief zijn in de verkoop: je realiseert cross-selling door slim in te spelen op klantbehoeften. Jouw creatieve aanpak opent deuren naar nieuwe mogelijkheden en verhoogt de klanttevredenheid.
 • Aftersales: je laat de klanttevredenheid niet eindigen bij de uitlevering van orders. Jouw structurele aftersales zorgt voor een blijvende positieve indruk en versterkt de band met onze klanten.

Dit ben jij

 • Je bent commercieel ingesteld en hebt de drive om onze omzetdoelstellingen te behalen;
 • Je bent de drijvende kracht achter je eigen ontwikkeling en toont een proactieve en leergierige houding;
 • Je staat zij aan zij met jouw collega's als een echte teamspeler. Altijd klaar om elkaar te ondersteunen. Tegelijkertijd daag je jezelf uit door kritisch naar jouw werk en onze processen te kijken.
 • Je kunt jezelf goed uitdrukken, zowel schriftelijk als mondeling en brengt onze boodschap overtuigend over;
 • Bij voorkeur werk je met een gestructureerde aanpak die tot uiting komt in een goed doordachte planning.

Ons aanbod

Werken bij nxtoffice is leuk. We doen ons best en werken hard, maar maken met elkaar ook veel plezier. Ons kantoor in Nijmegen is super de luxe. We hebben eigentijdse, flexibele werkplekken en meeting rooms die zijn uitgerust met de meest nieuwe technologieën. Aan letterlijk elk detail is gedacht als het gaat om beleving. Iedere collega is van onschatbare waarde voor onze organisatie. We luisteren naar ideeën en inzichten en zien deze graag werkelijkheid worden. We investeren veel in de groei van het individu, maar hechten ook veel waarde aan het team. Aan uitjes ontbreekt het dus ook niet: van een dagje Efteling tot een weekend naar Rome, niks is te gek.

 • Een leuke en uitdagende werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen;
 • € 2.300 - € 3.200 op basis van een fulltime dienstverband;
 • 27 vakantiedagen;
 • State-of-the-art HP laptop;
 • Cadeautje op je verjaardag;
 • Iedere dag verse lunch m.u.v. de vrijdag;
 • Supermodern kantoor uitgerust met de nieuwste faciliteiten zoals flexplekken en vergaderruimtes;
 • Racen in de pauze tegen jouw collega's in één van onze playseats. Meer een voetbalfan? Speel dan een potje FIFA 24.

Voeg je bij team nxtoffice!

Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het laten groeien van de omzet van onze organisatie? En krijg je energie van het beheren en uitbouwen van zowel bestaande als nieuwe klanten? Kies dan voor onze Inside Sales IT hard - en software meewerkstage en voeg je bij team nxtoffice. Wij kijken erg uit naar jouw komst!

Luister dan onze WerkenBij-podcast!

Hier vertellen onze collega's Nick, Ron en Julie hoe het is om te werken bij nxtoffice. Ze spreken over de bedrijfscultuur, de dynamiek op de werkvloer, het DNA van onze medewerkers en de daarbij horende groeimogelijkheden.

Twijfel je daarna alsnog (wat we ons eigenlijk niet kunnen voorstellen), dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met () per telefoon via of per mail via .

Support

Tel:Functie:inside sales
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 3200
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NXToffice.nl B.V.;Nxtoffice via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Inside Sales NXToffice.nl B.V.;Nxtoffice 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures