Vacature Hyster-Yale: Technical Trainer Developer

Hyster-Yale: Technical Trainer Developer in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Bij Hyster-Yale bouw je tegelijk aan een duurzame carrière binnen een toonaangevend internationaal bedrijf, én draag je bij aan de ontwikkeling van de meest innovatieve (hef)trucks in de branche. Je werkt (internationaal) samen met de meest knappe koppen in de industrie, werkt aan thema’s als duurzaamheid, elektrificatie en waterstof en je draagt bij aan innovatieve maatwerkoplossingen voor klanten. Kortom, bij Hyster-Yale werk je aan zaken die ertoe doen. Hyster-Yale heeft al 90 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van kleinere pallet trucks tot aan de grootste jumbo trucks (52 ton) en is een global opererende organisatie en heeft sinds de jaren ‘50 een locatie in Nederland/Nijmegen. Hyster-Yale ontwerpt, assembleert, verkoopt en levert service aan heftrucks (8-52 ton) onder de merknamen Hyster en Yale. Er zijn in Nijmegen twee assemblagelijnen voor de grootste trucks in de range: de Big Truck line en Jumbo Truck line. Op de locatie in Nijmegen werken ruim 750 mensen verdeeld over drie divisies: 400 mensen in de manufacturing, 200 bij het Big Truck Development Centre (Engineering) en ruim 150 bij de After Market (after sales) organisatie. 

Functieomschrijving

Het Hyster-Yale Service Training Center EMEA is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en levering van technische training aan onze Hyster- en Yale-dealernetwerken in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. We werken er hard aan om een ​​sterke band te onderhouden met onze dealers en andere afdelingen in onze organisatie en bieden een scala aan moderne leeroplossingen in de vorm van E-learning, Video, VCT, Online certificering, ILT en praktijksessies. Naast de ontwikkeling van de materialen voor deze verschillende cursustypen organiseren en coördineren wij ook de trainingsactiviteiten binnen de EMEA-regio, waar zowel trainingen op onze fabriekslocaties als op onze dealerlocaties plaatsvinden, vaak in samenwerking met de andere EMEA-service. afdelingen.

We zijn op zoek naar een ervaren en onafhankelijk persoon die nieuw trainingsmateriaal van alle genoemde cursustypen kan ontwikkelen, in principe van kop tot staart (deze persoon moet een vak deskundige, instructieontwerper, videograaf, grafisch ontwerper en trainer in één zijn). Naast een hoog niveau van technisch product begrip en instructief ontwerpinzicht, zoeken we iemand die in staat is om naar verschillende locaties te reizen (10-20%), in een internationale omgeving te werken en niet bang is om af en toe zelf trainingen te geven binnen het EMEA-gebied.

Functie-eisen
 • Afgeronde Technische HBO opleiding richting Automotive/Werktuigbouwkunde/Elektrotechniek;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Technical Trainer Developer;
 • Relevante training ontwikkeling kennis met behulp van Adobe, Microsoft, Articulate of andere softwarepakketten;
 • Mogelijkheid om te reizen (10-20%);
 • Ervaring met het maken van video- of animatiecontent;
 • Spreken van de Nederlandse en Engelse taal is een must zowel mondeling als schriftelijk;
 • Het spreken van een andere Europese taal, bij voorkeur Duits.
Arbeidsvoorwaarden

Hyster-Yale valt onder de CAO metalektro, en hanteert een marktconforme transparante inschaling per functie.

 

Overige arbeidsvoorwaarden en extra’s:

 • 8% vakantiebijslag
 • 27 verlof dagen plus 13 ADV dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Mogelijkheid tot verkoop van 6 ADV dagen per jaar, zijnde 2,3% loon
 • Mogelijkheid tot kopen (plus 10) of verkopen (min 6) verlofdagen
 • PME-pensioenfonds (verplichte deelname conform CAO)
 • Mogelijkheid voor hybride werken (in overleg met leidinggevende, maximaal 2 dagen per week bij fulltime dienstverband, mits functie het toelaat)
 • Bruto/netto voordeel (Fiscfree), zoals aanschaf fiets, sport abonnement ed.
 • Flexibele werktijden, waarbij je kunt starten met je werkdag tussen 7:00u en 9:30u (mits functie het toelaat)
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per KM, met een max van 30 KM enkele reis (eerste 7,5 KM worden niet meegerekend) met een max vergoeding van € 11,40 EUR per dag
 • Na start krijg je toegang tot het personeelshandboek met daarin alle bovengenoemde en aanvullende informatie, zoals korting op verzekeringen, bedrijfszorgpakket e.d.


Functie:Monteurs industriële en landbouwmachines
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via natascha.huurman@yacht.nl of 06-23609820. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Hyster-Yale: Technical Trainer Developer Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures