Vacature Hulpdienst

Hulpdienst in Nijmegen

Nijmegen Oost.nl

Hulpdienst Nijmegen zoekt een uurtje van je tijd

Een paar uurtjes de tijd voor een goed gevoel? Doeners, praters en luisterende oren gezocht voor Nijmegenaren die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor klusjes, voor tuinwerk, voor hulp bij de administratie, voor een wandeling met rolstoel, fietsen met tandem, rummikuppen, muziek luisteren of thee drinken. Maar ook om een gesprek voeren, over ditjes en datjes of over muziek, het nieuws, kunst, cultuur of planten en dieren. Het gaat om cliënten van 20 tot 100 jaar, soms slechtziend, soms eenzaam, soms wat slecht ter been. Wil je een andere kant van het leven zien, een ander huis, een ander mens? Wil je van betekenis zijn, vind je het fijn wat voor een ander te doen en iets te doen waar je zelf ook energie en een goed gevoel van krijgt? Bel ons dan, we hebben nieuwe vrijwilligers hard nodig!

Hulpdienst Nijmegen, , maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur bereikbaar. Of mail: ln.negemjintsneidpluh@tsneidpluhFunctie:medewerkers hulpdienst
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:9 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Hulpdienst Stichting De Wijkkrant voor Nijmegen-Oost 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures