Vacature Hoofd Maatvoerder Bouw

Hoofd Maatvoerder Bouw in Nijmegen

Hoofd Maatvoerder Bouw

Nijmegen

-

32 - 40

senior

Of even kennismaken met onze HR specialist? Klik op de video!

Hoofd Maatvoerder Bouw

Dit ga jij doen

Aan de slag als Hoofd Maatvoerder Bouw?
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je werken bij een professionele en veelzijdige partner in maatvoering? LBA is op zoek naar een nieuwe Maatvoerder Bouw! Samen met ons enthousiaste team van specialisten werk je aan verschillende projecten door heel Nederland. Van het west Nederland tot midden Nederland, geen project is ons te groot!
LBA garandeert jou:

 • Bedrijfsbus met top meetapparatuur
 • Collegiale werksfeer
 • Projecten met diversiteit

Wat ga je doen?
Word Maatvoerder en maak Nederland mooier!
Als Maatvoerder Bouw heb jij de kans om bij te dragen aan de mooiste en meest verrassende projecten door heel Nederland! Jij voert met de grootste zorg en kwaliteit complexe meetkundige werkzaamheden uit en bent op de bouwlocatie ons deskundige aanspreekpunt. Van het meten van complexe geometrische figuren tot het zijn van een deskundig aanspreekpunt op de bouwlocatie, jij draait er je hand niet voor om! Met jouw oog voor detail en doorzettingsvermogen bereik jij altijd het einddoel van het project op de juiste manier.
Wij willen dat je lekker in je vel zit en groeit op jouw manier. Als je interesse hebt in 3D-scannen, dan kunnen we je daar zeker verder mee helpen, maar als dat niet jouw ding is, is dat helemaal prima. We staan altijd open voor andere ideeën.
Ben jij een teamspeler en wil jij deel uitmaken van een gezellige club van specialisten? Solliciteer dan nu en maak Nederland samen met ons nog mooier!
LBA is al 25 jaar lang een toonaangevend meetkundig bureau in de bouw, 3D scannen, geodesie en civiele techniek. Met onze focus op kwaliteitsgerichte specialisme en innovatieve oplossingen, werken wij voor uitdagende opdrachtgevers zoals overheden, projectontwikkelaars en waterschappen. Wij voeren diverse werkzaamheden uit, van kadastrale metingen tot het inscannen van bedrijfsgebouwen en woningen. Bij LBA staat de klant centraal en zijn wij altijd op zoek naar oplossingen. Binnen onze laagdrempelige organisatie heb je veel vrijheid om zowel in de uitvoering van je werkzaamheden als in je persoonlijke ontwikkeling te groeien.

Projecten waar jij aan kan werken

Boijmans van Beuningen

LBA 2

Sorba Projects b.v.

2020

Wat heb je nodig?

 • Communicatie, zowel intern als extern, is een belangrijk onderdeel van je werk en het lezen van technische tekeningen is uiteraard geen enkel probleem.
 • Klantgerichtheid, wat betekent dat je de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers signaleert en hierop inspeelt.
 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau, en je hebt interesse in de bouwmaatvoering en waar mogelijk al ervaring met de bouw.
 • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail.
 • Je bent een teamspeler; je staat open om collega's te ondersteunen en te helpen waar nodig.

Wat levert dat op?

Ben jij de Maatvoerder Bouw die we zoeken? Dan bieden wij een uitdagende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast ontvang je nog:

 • Fulltime functie met veel vrijheid;
 • Direct een contract van LBA, met een goed salaris;
 • Telefoon en bedrijfsbus;
 • 30 vakantiedagen;
 • Een op maat gemaakt coachingstraject en de mogelijkheid om kennissessies en trainingen bij te wonen. Zo kun jij je optimaal ontwikkelen en blijf je up-to-date met de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

in 4 stappen naar jouw nieuwe baan als Hoofd Maatvoerder BouwFunctie:hoofd maatvoerder bouw
Startdatum:13-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BINX Smartility via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Hoofd Maatvoerder Bouw BINX Smartility 13-04-2024

Bekijk ook andere vacatures